Cabana Fântânele – un colţ de rai pentru concediul tău!

Turiştii ce vizitează masivul Ceahlău se pot bucura de odihnă, relaxare şi momente de povestit nepoţilor într-un cadru intim, modern şi cu toate facilităţile incluse la Cabana Fântânele, una dintre cele mai frumoase din ţară.

Şi cei mai pretenţioşi oaspeţi vor fi satisfăcuţi de confortul şi ospitalitatea cabanei, priveliştile încântătoare şi bucatele alese de aici. Oaspeţii au la dispoziţie 30 de locuri în 5 camere duble, cu pat matrimonial, 4 camere triple cu un pat matrimonial şi un pat single şi 2 apartamente cu câte un pat matrimonial în fiecare. Barul, terasa şi restaurantul pot găzdui până la 70 de drumeţi, întâmpinându-i cu preparate proaspete, răcoritoare şi o sticlă de vin bun.

Accesul la internet, smart TV-ul, jocurile Nintendo, remi, şah şi table oferă alte posibilităţi de petrecere plăcută a timpului liber cu prietenii şi familia. Sejurul complet include servicii de cazare la standarde de confort ridicat, servicii de masă (mic dejun-bufet și cină cu pachet de băuturi în regim open bar) și minibar în cameră.

„Îmi place foarte mult ceea ce am găsit aici şi recomand tuturor celor care îşi doresc un weekend sau, de ce nu?, un concediu la munte, să vină aici! Cazarea este excelentă, servirea foarte bună şi peste tot eşti întâmpinat cu un zâmbet, amabilitate şi disponibilitate. Cu siguranţă familia noastră va mai reveni aici“, spune Maria Şipotă, unul dintre turiştii din Baia Mare cazaţi aici.

Proaspăt renovată, cabana, aflată pe drumul ce duce spre Vârful Toaca, a fost mereu un loc de popas, acum într-o variantă mai ospitalieră, modernă şi cu facilităţi deosebite.

„Când mi-au spus prietenii să mergem pe Ceahlău, nu eram prea convins că este o idee aşa de bună, eu fiind mai mult adeptul distracţiilor în oraş. Dar, acum, sunt bucuros că am ajuns aici. Peisajul este spectaculos, iar condiţiile de cazare şi masă de la Cabana Fântânele sunt foarte bune. Facem o tablă, bem o bere şi abia aştept să gust sărmăluţele la prânz. O recomand cu plăcere şi altor prieteni din Cluj!“, ne-a spus Flavius Marcu, unul dintre tinerii veniţi cu grupul la relaxare.

„Dacă ar fi să dau o notă la ceea ce s-a refăcut şi renovat la Cabana Fântânele, aş acorda un 10 cu felicitări! Am revizitat cabana, în data de 3 iulie, am servit un mic dejun şi o cafea cu prietenii mei. Şi pentru calitatea serviciilor şi a mâncării accord nota 16! Bravo investitorilor, bravooo! Celor ce ne servesc acolo, sus, la Fântânele, bravo! P.S.: Omleta, cafeaua şi prăjitura cu brânză sunt excepţionale“, spune, plin de entuziasm şi Florian Dănilă.

Dacă vă doriţi momente de relaxare activă şi momente de odihnă după drumeţii pe frumoasele trasee de pe muntele Ceahlău, nu rataţi Cabana Fântânele, unde sunteţi aşteptaţi cu drag, să vă creaţi noi amintiri de povestit la gura sobei!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *