Horoscop 22-28 iulie 2021

Berbec

Luna Plină din 24 iulie cade în Vărsător. Atenția nativilor este îndreptată asupra unui prieten, care este deprimat datorită unor evenimente recente. Berbecii trebuie să-l încurajeze pe acest prieten al lor. Uranus și Saturn creează această ocazie pentru nativi de a-și manifesta compasiunea, prietenia, susținerea. La locul de muncă presiunile apar datorită lui Pluton care se opune Soarelui. Simultan, apar probleme casnice sau legate de îngrijirea copiilor. Jupiter începe din 28-29 iulie să lucreze mult mai eficient pentru nativii din Berbec.

Taur

Jupiter intră în Vărsător din 28-29 iulie. Acest tranzit al lui Jupiter se desfășoară în Casa onorurilor, a renumelui personal. Acum apar o serie de evenimente prin care Taurii se pot face cunoscuți, pot rămâne în memoria anumitor persoane mai mult sau mai puțin importante, pot lega relații importante în viitor. Nativii din Taur au timp până la sfârșitul anului pentru a rezolva aceste aspecte ale vieții personale. Luna Plină din 24 iulie în Vărsător, va conduce energiile Taurilor către consolidarea în carieră, către afirmarea profesională. Saturn își aduce contribuția prin netezirea etapelor de avansare profesională.

Gemeni

Din 28-29 iulie, Jupiter în Vărsător, ajută pe nativii din Gemeni care se ocupă cu publicarea, difuzarea, mass-media. Este o veste foarte bună, știut fiind că Gemenii sunt pricepuți în artele comunicării. Luna Plină din 24 iulie cade în Vărsător. Luna Plină este în conjuncție cu Pluton. Dar Pluton se opune Soarelui. Gemenii au parte de șansă, de cash, de controale financiare din care ies cu bine. Luna Plină îi trimite pe nativii din Gemeni la o plimbare astrală. Vor „vedea” relația lor cu persoana iubită și în cel fel le afectează sufletul și evoluția spirituală.

Rac

Banii ocupă aproape toate gândurile nativilor din Rac sub Luna Plină din 24 iulie. Această Lună Plină luminează Casa banilor altor persoane a nativilor din Rac. Cel mai probabil că nativii vor emite cecuri. Pluton se află în opoziție cu Soarele și în conjuncție cu Luna Plină. Acest aspect sugerează că unele impozite se cer plătite acum. Nu se admit întârzieri la aceste plăți. Jupiter este în conjuncție cu Venus. De amintit că Venus guvernează câștigul financiar al femeilor. În general, doamnele, domnișoarele se pot aștepta la câștiguri bănești, mai ales dacă se ocupă cu tehnici de înfrumusețare.

Leu

Luna Plină din 24 iulie cade în Vărsător și scoate în evidență o relație strânsă, serioasă a nativilor din Leu. Acei dintre nativi care se află într-o relație de mai mult timp se vor hotărî brusc asupra logodnei sau căsătoriei. Luna Plină luminează și relațiile de afaceri ale nativilor, parteneriatele. Apare necesitatea mai multor discuții pentru ca nativii să se armonizeze cu partenerul lor de afaceri, să se pună de acord asupra modului de a privi lucrurile. Aceste discuții nu trebuie amânate sau grăbite.

Fecioară

Locul de muncă al Fecioarelor se află acum sub lumina Lunii Pline din 24 iulie. Un proiect mai vechi la care au lucrat nativii ajunge în această perioadă în stadiul de finalizare sau devine imperios de a fi finalizat. Luna Plină aduce știri despre starea de sănătate sau despre programul de fitness al nativilor din Fecioară. Se recomandă sport intens în această perioadă, dacă sănătatea o permite. Dacă au fost la medic cu o anumită afecțiune medicală, nativii pot avea încredere în noile metode de vindecare/ameliorare a bolii.

Balanță

Casa iubirii adevărate a nativilor din Balanță este luminată de Luna Plină din 24 iulie care cade în Vărsător. Nativii singuri au acum ocazii să întâlnească persoane plăcute, compatibile cu ei. Aceia dintre nativi care se află deja într-o relație serioasă pot avea acum discuții despre următorul pas: logodna sau căsătoria. Jupiter îi ajută pe nativii din Balanță să nu se plictisească. Poate fi vorba despre întâlniri cu prietenii, scurte perioade de concediu, delegații la mare sau la munte.

Scorpion

Luna Plină din 24 iulie luminează Casa de acasă a nativilor din Scorpion. Apar chestiuni care implică locuința fizică a nativilor, alte bunuri personale sau ale familiei. Scorpionii care se mută sau aveau în plan să facă acest lucru vor fi grăbiți ușor de Luna Plină. Părinții nativilor, probleme de familie în care sunt aceștia implicați ies acum la suprafață. Marte se află acum în Casa profesională a nativilor. Este un mare avantaj pentru Scorpioni! Marte va tranzita această Casă până la sfârșitul lunii iulie.

Săgetător

Luna Plină din 24 iulie luminează Casa comunicării nativilor din Săgetător. Orice proiect scris, vorbit sau un proiect cu obiective legate de comunicare oferă succes nativilor din Săgetător. Luna Plină cade în Vărsător, Semnul tehnologiei digitale, a high-tech. Nativii specializați în aceste domenii au mari șanse să le fie finanțate proiectele. Pentru unii dintre nativi, Luna Plină îi aduce mai aproape de locuința lor. Saturn se ocupă de toate contractele pe care le semnează în această perioadă nativii din Săgetător. Se recomandă seriozitate în ceea ce privește clauzele contractuale. Cu Saturn nu te joci de două ori.

Capricorn

Banii pot deveni subiect de discuție. Luna Plină din 24 iulie aduce cash Capricornilor, dar nu atât de mult pe cât aceștia sperau. Pe de altă parte, nativii pot fi mulțumiți cu ceea ce au primit, deoarece obținerea unor sume mai mari implicau discuții, negocieri care se puteau finaliza în defavoarea lor sau fără nici un rezultat. Un alt aspect financiar poate fi legat de un comision, bonus, moștenire, întreținere pentru copii. Neptun stăpânește mările și toate corpurile care conțin apă. Nativii pot merge într-o călătorie ușoară, odihnitoare în apropierea mării, a unei ape mari sau lac.

Vărsător

Luna Plină din 24 iulie luminează zodia Vărsătorului. Este singura Lună Plină din 2021 care luminează zodia Vărsătorului. Acum se cristalizează condițiile de materializare a unei dorințe arzătoare a nativilor din Vărsător. Marte se află acum în legătură strânsă cu Saturn. Saturn îi ajută pe nativi să fie mai atenți și mai prudenți. Orice angajament trebuie analizat cu mare atenție. Fie că este vorba despre un contract, fie că este vorba despre implicarea într-un proiect, fie că Vărsătorii fac o promisiune, ei trebuie să își asculte intuiția.

 Pești

Casa subconștientului nativilor din Pești este luminată de Luna Plină din 24 iulie. În aceste zile cu Lună Plină, Peștii vor dori să se odihnească și să aibă parte de intimitate. Luna plină va avea loc în casa a 12-a ascunsă pe 24 iulie în Vărsător, 1 grad. Aceia dintre nativi care și-au făcut investigații medicale, vor primi acum rezultatele. Dacă există necesitatea unei intervenții medicale, nativii se pot orienta astfel: de la Luna Plină din 24 iulie mai au la dispoziție încă 5 zile. Casa subconștientului este asociată și cu vindecarea.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *