HOROSCOP 8-14 iulie

Berbec

Marte orbitează cu Venus prin Leu, în Casa dragostei adevărate a Berbecilor. Acesta este cel mai bun loc în care și-ar putea dori nativii să aibă pe Marte și Venus. Farmecul și carisma Berbecilor vor fi foarte puternice. Pe 13 iulie, Marte și Venus își unesc forțele, pregătind romantic week-end-ul din 10-11 iulie. Vizita rară a lui Marte în Leu oferă Berbecilor un surplus de energie, voință, Foc. Marte și Venus tânjesc să fie împreună, dar rareori se pot întâlni, datorită orbitelor proprii.

Saturn se opune lui Venus și lui Marte, ceea ce înseamnă că nativii pot fi distrași în week-end. Să fie fermi pe pozițiile dragostei!

Taur

Luna Nouă din 10 iulie cade în Rac, un Semn de Apă. Acesta este motivul pentru care se recomandă Taurilor ca în această perioadă să fie pe plajă, lângă o apă, chiar pe crestele munților unde este zăpadă. Zodia Racului este compatibilă cu zodia Taurului, motiv pentru care Taurii se pot întinde la drum. Uranus, planeta surprizelor, susține frumos Luna Nouă din 10 iulie. Nativii pot explora zone ale distracției necunoscute pentru ei până acum. Uranus oferă o energie jucăușă, gratuită și experimentală. Marte și Venus se află în turneu în Casa proprietății nativilor din Taur. Împreună vor crea condiții ale iubirii, frumuseții, confortului și luxului în viața personală a nativilor din Taur.

Gemeni

Luna Nouă din 10 iulie cade în Rac. Această Lună Nouă luminează Casa veniturilor câștigate ale Gemenilor. Uranus se află în culise și gestionează rezultatele pozitive ale Gemenilor. O persoană cu influență va atribui nativilor un proiect bănos, fiind convins de activitatea lor de până acum. Lunile Noi aduc noi începuturi și deschid ușile către noi oportunități. Această Lună Nouă din 10 iulie este cea mai bună șansă din 2021 pentru Gemeni pentru a găsi modalități de a câștiga mai mulți bani. Pluto se opune Lunii Noi, ceea ce poate atrage opoziție din partea unei persoane care consideră inadecvată propulsarea Gemenilor pe plan profesional.

Rac

Dacă doresc să călătorească, Racii au pe Jupiter în Pești, în tranzit prin Casa călătoriei. Un moment perfect ar fi în week-end-ul 10-11 iulie și, dacă este posibil, să se ia în calcul și zilele de 12-13 iulie. Luna Nouă în Rac din 10 iulie primește ajutor de la Uranus, planeta surprizei. Uranus tranzitează Casa prieteniei Racilor.

Prietenii vor juca un rol activ în viața Racilor în iulie, dar și în lunile următoare. Desigur, încercarea de a ghici ce va face Uranus este inutilă, deoarece însăși natura acestei planete este să realizeze lucruri greu predictibile. Nativii să se bucure de ceea ce se va întâmpla.

Le

Pe 13 iulie, Leii au parte de o întâlnire fantastico-romantică. Nativii vor simți prezența lui Venus și Marte toată luna, deoarece Marte va rămâne în Leu până pe 29 iulie. 13 iulie este marți, dar este o zi superbă pentru nativii din Leu. Luna Nouă din 10 iulie cade în Rac. Această Lună Nouă oferă condiții nativilor să se odihnească, să se refacă, să întinerească.Lu na Nouă împreună cu Soarele luminează Casa sănătății Leilor. Este o perioadă bună pentru a face programări medicale. Se recomandă consult la stomatolog și la oculist.

Fecioară

Luna nouă din 10 iulie cade în Rac. Această Lună Nouă va însufleți viața socială  a Fecioarelor. Mulți dintre nativi vor avea ocazia de a călători pentru a se întâlni cu prietenii lor. Luna Nouă luminează Casa prietenilor nativilor din Fecioară. Aici se află și distracția, petrecerea timpului liber. De amintit că Uranus se află în Casa călătoriilor îndepărtate. Uranus va picura o surpriză picantă în viața oarecum monotonă a Fecioarelor. Jupiter și Mercur sunt în conjuncție pe 12 iulie creând o zi senzațională pentru Fecioare. Efectele se vor mai simți și în zilele următoare.

Balanță

Lună Nouă din 10 iulie din Rac, luminează Casa premiilor și a onorurilor nativilor din Balanță. Uranus se află suficient de aproape de Luna Nouă și de Soare într-un aspect de “sextil”. Balanțele pot primi acum oferte pentru o avansare profesională, o promoție. Se pare că nativii vor avea ocazia de a câștiga mult cash dintr-un proiect secundar. Această Lună Nouă este singura din 2021 care luminează Casa profesională a Balanțelor. Pe 12-13 iulie, Mercur colaborează îndeaproape cu Jupiter. Balanțele își pot rezolva acum diferite probleme legate de carieră.

Scorpion

Luna Nouă din 10 iulie cade în Rac și este foarte compatibilă cu Soarele aflat în Scorpion. Uranus este activ în cel mai bun mod, astfel că oportunitatea pe care o primesc nativii în carieră îi va surprinde. Luna Nouă are misiunea de a oferi Scorpionilor experiențe care să îi ajute să se extindă pe mai multe planuri. Mintea nativilor așteaptă să fie stimulată. Cel mai bun moment pentru a planifica o evadare din rutină este pe 12-13 iulie. Cele mai de ajutor zile în care astrele sunt favorabile nativilor sunt 12, 13, 14 și 19 iulie.

 Săgetător

Casa banilor altor persoane a Săgetătorilor este vizitată de Luna Nouă din 10 iulie. Uranus, planeta surprizei, trimite raze prietenoase spre Luna Nouă. Săgetătorii au mari șanse de a obține o nouă sarcină profitabilă care ar putea necesita ore suplimentare. De asemenea, îndeplinirea acestei sarcini le va aduce nativilor un bonus. Antreprenorii din Săgetător vor avea parte de clienți noi sau de un client important. Acesta le aduce un proiect special, care are o bună finanțare și care creează legături, cunoștințe. Nici relațiile nu sunt de neglijat.

Capricorn

Luna Nouă din 10 iulie este diferită de altele din ultimii ani. Această Lună Nouă aduce o mulțime de surprize fericite. Toate sunt legate de partenerul nativilor. De amintit că Uranus are o atitudine prietenoasă cu Lună Nouă. Capricornii sunt încântați de ceea ce li se va întâmpla. Soarele și Luna Nouă se află poziționate în Casa de angajamentelor, iar Uranus stimulează Casa iubirii adevărate. Cel mai probabil că nativii aflați într-o relație de prietenie, de logodnă vor face următorul pas. Chiar vor fi împinși să facă acest lucru. Dacă sunt căsătoriți, week-end-ul din 10-11 iulie este perfect pentru sărbătorirea dragostei.

Vărsător

Mercur în Rac primește ajutor de la Jupiter aflat în Pești. Totul se petrece pe 12-13 iulie. Aceasta este o zi financiară bună. De asemenea, este o zi perfectă pentru a susține un interviu, pentru a face o prezentare sau vânzare. Acest aspect va fi și mai puternic, deoarece Mercur stăpânește Casa banilor altor persoane. Vărsătorii pot primi o sumă sub formă de numerar, cadou, plată de asigurare sau fonduri guvernamentale. Cel mai probabil că banii vor fi legați de muncă, deoarece Mercur se va afla în tranzit prin Casa muncii în perioada 12-13 iulie.

Pești

Luna Nouă se află în Rac pe 10 iulie. Luna Nouă luminează Casa iubirii adevărate a Peștilor. Uranus, Soarele și Luna Nouă formează un triunghi ceresc formidabil în această perioadă. Peștii care sunt singuri ar putea avea o întâlnire romantică memorabilă. Întâlnire va fi foarte electrică, cu o chimie superbă. Peștii care nu sunt interesați de romantism se pot concentra asupra creativității. Jupiter în conjuncție cu Mercur pe 12-13 iulie scot în evidență viața amoroasă a nativilor din Pești. De asemenea, este o perioadă foarte bună pentru călătorii.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *