Incredibil. Noul manager de la Publiserv în căutarea contului de Facebook al societății

O societate importantă a municipiului Piatra Neamț, vorbim aici despre Publiserv SA, care se ocupă cu administrarea străzilor din oraș, are un manager nou și multe probleme de rezolvat. Cu efectivul înjumătățit din cauza concediilor de odihnă, noul manager are și probleme în privința comunicării cu populația, chiar și la nivelul contului de Facebook al societății. În emisiunea „Cafeaua de dimineață” Valentin Savin, noul manager, a declarat ca este în plin proces de recuperare a contului deoarece vechiul manager, Gheorghe Triboi, ar fi plecat cu tot cu user și parolă!

În ce măsură eforturile sale vor fi încununate cu succes, rămâne de văzut! Noi ne amintim de perioada relativ recentă, când primarul Andrei Carabelea îi cerea demissia lui Triboi și acesta refuza, mai mult sau mai puțin elegant. Până la urmă situația s-a rezolvat la partid, primarul liberal al orașului Roznov recuperându-l pe managerul de la Publiserv, care a eliberat în acest fel locul pentru dl. Savin.

În timp ce se derulează activitatea de recuperare a contului (ultima postare a fost în ianuarie 2021 și penultima în aprilie 2020) Publiserv ne asigură că activitatea de frezare și asfaltare pe strada Bistriței, de la Carrefour până la sensul giratoriu spre Bicaz va fi gata undeva la începutul lunii august!

(V.B.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *