Iulian Bulai atent la zilele de naștere ale miniștrilor USR: după Barna a venit rândul lui Ghinea!

Dacă ziua de naștere a șefului Dan Barna a prilejuit pentru Iulian Bulai transmiterea unui mesaj în care șeful USR era prezentat ca un om normal când bea o bere și un superman politic când negociază în Guvern, ziua de naștere a ministrului Ghinea s-a dovedit a fi un prilej bun de laude la adresa construcției PNRR și de critici directe la partenerii de coaliție.

Adică UDMR și PNL, în ordinea importanței în Guvernul USRPLUS sunt caii de bătaie ai lui Iulian Bulai când vine vorba despre banii așteptați de toți guvernanții români. Mai ales PNL, că ei mai au încă pretenții și dorințe să poate participa la cheltuirea banilor.

Dacă nu ar fi fost USRPLUS la guvernare, PNRR ar fi fost folosit drept PNDL, spart în mii de bucăți mici, ca să ajungă fiecărui primar de-o combinație pe bani mulți. Să facă cârpeli din care nu se alege nimic. Să cumpere becuri la mii de lei bucata.

Jumătate din bani s-ar fi dus pe investiții la prețuri astronomice, jumătate din bani ar fi fost spălați de mafia locală și județeană abonată la contracte cu statul. Nu s-ar fi făcut nicio investiție mare strategică și cu impact istoric. Nicio reformă.

Să nu uităm de scenariul de la Ministerul Energiei, unde Virgil Popescu a dorit includerea în PNRR a unei firme apropiate, care ar fi primit 600 mil € pentru că așa credea domnul ministru că e bine.

Scenariul PNRR în format PNDL nu se întâmplă pentru că acolo este Cristian Ghinea, care pune piciorul în prag și vrea reforme pe bune în țară. Cu investiții mari și concrete în sectoare cheie. Finanțează autostrăzi verzi și reabilitarea căilor ferate, educație și sănătate.

Hai cu „La mulți ani” pentru Cristian Ghinea! Azi e ziua lui!

România nu a beneficiat de Planul Marshall, avem însă PNRR gândit bine și orientat spre mari proiecte de țară.

PS: mulțumesc armatei de troli care va sări să atace această postare. „Bun venit” pe pagina mea, dacă nu înjurați și nu promovați ura, ca de obicei, vă las pe fiecare să spuneți fix ce credeți!“, scrie Iulian Bulai pe Facebook.

Din postarea deputatului nemțean este de reținut că avem un plan bine gândit și orientat spre mari proiecte de țară care este 100% planul lui Ghinea și este asumat în totalitate de USRPLUS. Asta ca să n-avem discuții la momentul bilanțului, cine-l mai prinde!

Valentin Bălănescu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *