Repartizarea computerizată: 2.145 de elevi din Neamț au intrat la licee, în prima etapă

Elevii care au susținut evaluarea națională au aflat astăzi, 24 iulie, la ce licee au fost repartizați. Mediile de intrare și unde au fost repartizați 2.145 de elevi din Neamț (din 3.452 care au susținut evaluarea națională) pot fi aflate aici.

Cei 3 elevi de 10 din județul Neamț au fost admiși la Colegiul Național „Roman Vodă”, ambii absolvenți ai Școlii Gimnaziale „Vasile Alecsandri” alegând mate-info și la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Târgu Neamț, absolventa de la Școala Gimnazială Domnească optând pentru mate-info.

Eleva cu 10 la Evaluare Naționala de la Școala Gimnazială 2 Piatra-Neamț a ales științele naturii de la Colegiul Național „Calistrat Hogaș”.

Repartizarea computerizată se face în ordinea descrescătoare a mediei de admitere și în funcție de opțiunile bifate de elevi pe fișele de înscriere. Ierarhia mediilor a fost publicată în data 15 iulie. După aflarea repartizării, elevii admiși trebuie să depună dosarele de înscriere în perioada 25-28 iulie. Dacă au rămas locuri neocupate la licee, lista va fi publicată în 29 iulie și în data de 6 august are loc a doua etapă a repartizării computerizate în liceele de stat.

C.I.

One comment

  • Talmes balmes

    iulie 24, 2021 at 11:06 pm

    Site-ul cu rezultatele admiterii este un talmeș-balmeș. Rugam frumos, daca poate redactia sa faca un articol mai mult decat util, atat pentru generatia actuala cat si pentru cele viitoare, cu mediile maxime si minime la fiecare profil, cel putin din liceele mai cautate din Piatra sau din judet, sa vedem ce profil sau ce liceu a fost mai cautat, ce preferinte au avut elevii. Ca sa afli lucrurile astea de pe site trebuie o adevarata munca de cercetare, in afara de codul unui elev se poate cauta si dupa codul unui profil, dar rezultatele apar tot un pic interrcalate. Inteleg ca s-au anonimizat numele, dar restul informațiilor de ce nu sunt clare? Sortarile sunt foarte limitate, nu putem intra pe un profil sau un liceu sa vedem mediile in ordine, nu putem intra pe o școală generala sa vedem ce optiuni au avut elevii, nici macar nu s-a pastrat coloana cu ierarhia pe judet, ca sa vedem repartizarea in ordinea mediilor. In alti ani lucrurile astea erau foarte clare , de ce acum situatia este atat de limitată? Există un interes sau este vorba doar despre incompetenta la nivelul ministerului?

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *