Ultima oră: CMI Urban a cedat –  vrea să subcontracteze serviciile de amenajare și întreținere spații verzi din cartierul Dărmănești

Sursă foto: cancan.ro

Un proiect de hotărâre de Consiliu Local, apărut pe ultima sută de metri, propune consilierilor locali să fie de acord cu subcontractarea serviciilor de amenajare și întreținere spații verzi. Inițiativa aparține celor de la CMI Urban, titularii de contract, care vor să subcontracteze serviciile pentru zona Dărmănești unui alt operator economic, cu motivația că volumul de muncă este foarte mare, iar din cauza lipsei de personal nu poate finaliza la timp lucrările. Primăria, la rândul ei, a constatat, în raportul de specialitate, că este „oportună propunerea de mai sus, solicit aprobarea proiectului de hotărâre privind aprobarea subcontractării serviciului de amenajare și întreținere spații verzi pentru cartierul Dărmănești, aferente Contractului de Concesiune nr. 18684/ 10.12.1999,  încheiat între C.M.I. Urban și Municipiul Piatra-Neamț.

Dacă acest proiect va fi votat de consilierii locali, vom putea afla cine este operatorul aflat în cărți care să lucreze bine și pe profit, la tarifele negociate cu CMI Urban.

(M. Z.)

One comment

 • IrinaStefan-escu

  iulie 28, 2021 at 1:03 pm

  E dă bineeee
  Cat de curand urmeaza sa fie externalizate parcarile de resedinta de la Parking catre Xdatasoft…
  Hai ca se poate!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *