Vara aceasta ai numai motive de bucurie la Shopping City Piatra-Neamț: prețuri reduse și premii la cumpărături

Piatra-Neamț, 13 iulie 2021 – În perioada 12 iulie – 31 august, Shopping City Piatra-Neamț vine în ajutorul clienților cu reduceri de vară la articolele de vacanță și premii constând în produse necesare pentru completarea kit-ului de plajă. Așadar, în cadrul campaniei Suntem Gata De Plajă La Înălțime, primii 370 de clienți care fac cumpărături de cel puțin 200 de lei, pe maximum două bonuri fiscale, primesc garantat unul dintre premiile instant din gama Gerovital Sun.

Suntem Gata De Plajă La Înălțime: TOMBOLĂ cu 3 super set-uri de îngrijire

De asemenea, participanții pot câștiga, prin tragere la sorți, unul din cele trei Super Set-uri de îngrijire compus din 7 produse cosmetice Gerovital și Foreo Luna Play.

Set-ul de îngrijire Gerovital conține: apă micelară 400 ml Gerovital H3 Evolution Perfect Look; cremă ultra active pentru luminozitate Gerovital H3 Evolution Perfect Look; crema pentru fermitate contur ochi Gerovital H3 Evolution Perfect Look; masca de regenerare nocturnă Gerovital H3 Evolution Perfect Look; crema fermitate corp Gerovital H3 Evolution Perfect Look; cutie Fiole Gerovital H3 Evolution; dispozitiv de curățare facială Foreo Luna Play Smart 2 Tickle me.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Piatra-Neamț controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Despre Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din județul Neamț, găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: Bershka, New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, Gatta, Intersport, Salamander, H&M, Marelbo, Office Shoes, Various Brands, Noriel, Kendra, Beauty Mania, DM și Altex.

Pe lângă un mix complet de retail pentru toate categoriile de vârstă și interese, Shopping City Piatra-Neamț oferă vizitatorilor și cel mai modern cinematograf multiplex Cinema City din regiune, cu șase săli ce dispun de cele mai avansate tehnologii, pentru vizionarea filmelor în 2D şi 3D, la o calitate superioară

Shopping City Piatra-Neamt este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *