Video. Apă la discreție pe Bulevardul Traian din Piatra Neamț

Actualizare: Apa Serv anunță că „pentru remedierea unei avarii la conducta magistrală de pe Bulevardul Traian”, pentru a doua zi consecutivă vor fi probleme cu alimentarea cu apă potabilă în cartierul Mărăței. În zona „de la Spitalul Județean imobilele de pe partea dreaptă și partea stângă spre Colegiul Tehnic, inclusiv strada 1 Mai si Bulevardul General Dăscălescu” precum și în localitățile Dumbrava Roșie, Săvinești, Zănești și în orașul Roznov apa va fi furnizată cu „presiune scăzută existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 07.07.2021 între orele 11:00-20:00”.

„Deși terminarea lucrărilor este estimată a se realiza în jurul orei 20.00, având în vedere timpul necesar pentru incarcarea instalațiilor și a situatiilor generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizarii apei cu presiune optimă se va realiza în data de 07.07.2021 începând cu ora 24.00”, mai notează comunicatul.

Nu va fi afectat Spitalul Județean Neamt.

Știre inițială: După ce ieri tot cartierul Mărăței din Piatra Neamț nu a beneficiat ore bune de apă potabilă, în această dimineață, miercuri, 7 iulie, în jurul orei 7.30, pe o întinsă zonă a Bulevardului Traian, după Banca Comercială, există o zonă lacustră alimentată de un izvor care face concurență, respectând proporțiile, deversărilor controlate din zona Barajului Bîtca Doamnei. Mai există și posibilitatea ca de la nivelul Consiliului Județean sau al Primăriei Piatra Neamț să se fi dat ordin pentru punerea în scenă a unui asemenea eveniment pentru impresionarea ambasadorilor care au program astăzi în oraș și cel puțin unul dintre ei ar judeca la adevărata sa valoare această inițiativă.. (B.C.)

 

One comment

  • V.Vasile

    iulie 7, 2021 at 6:17 pm

    Ce am comentat de nu va convine sa publicati ?

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *