Horoscop 19-25 august

„Unele din cele mai importante atuuri ale războiului geofizic sunt:

– Costul deosebit de mic al acestor tehnologii, în raport cu efectele extrem de devastatoare ce le pot produce.

– Întrebuințarea în secret, de cele mai multe ori victima agresiunii neputând deloc, foarte greu sau prea târziu dovedi agresiunea sau identifica atacatorul.

– Mascarea manifestării celor mai multe dintre efecte sub aspectul și forma unor fenomene naturale comune, a căror producere este de regulă pur întâmplătoare.

– Simplitatea unor tehnologii de modificare a mediului în scopuri militare nu cer existenta unei industrii de război.

– Surprinderea inamicului, atât sub aspectul (forma) manifestării efectelor atacului, cât mai ales al duratei acestora (amploare spațială, temporală).

Gen. dr. Emil Străinu

Berbec

Vineri, 20 august, nativii pot primi vești neașteptate despre cariera profesională. Uranus și Mercur lucrează împreună pentru creșterea spectaculoasă a carierei Berbecilor. Banii vor însoți această dezvoltare profesională.

Antreprenorii zodiei vor dezvolta afacerea actuală, dar și alte noi afaceri.

Luna Plină din 22 august cade în Vărsător și este destul de spectaculoasă. Acesta va fi un moment al lunii august, poate unul dintre cele mai bune pe care îl au Berbecii în 2021.

Jupiter și Luna Plină creează un moment deosebit pentru Berbeci. Va fi implicat și un prieten apropiat ale nativilor.

Luna Plină luminează Casa speranțelor, a dorințelor și a prieteniei Berbecilor.

Taur

Luna Plină din 22 august cade în Vărsător. Este una dintre cele mai frumoase Luni Pline din 2021. Taurii vor primi recompense pentru munca și rezultatele deosebite obținute până acum.

Lunile Pline oferă concluziile la final de proiecte. Așa se va întâmpla și acum, dar rezultatele vor fi evidențiate într-un mod deosebit.

Luna Plină din 22 august luminează Casa premiilor și a onorurilor Taurilor. Este a doua Lună Plină care luminează această Casă pentru Tauri în 2021.

Jupiter se implică alături de Luna Plină pentru afișarea oportunităților nativilor din Taur. Se pare că nu există limite în această conjunctură. Este nevoie doar de puțin curaj din partea nativilor.

Gemeni

Pe 20 august, Mercur în Fecioară și Uranus în Taur sunt în armonie perfect. Gemenii să verifice periodic orice mijloc de comunicare: email, telefon, Facebook, whatsapp. Vor fi apelați, căutați sau li se oferă informații despre o casă, un apartament, un imobil ideal pentru ei.

Luna Plină din 22 august cade în Vărsător și luminează Casa dorințelor, a speranțelor nativilor din Gemeni.

Zodia Vărsător este un semn compatibil cu cel al zodiei Gemeni. Soarele aduce o mulțime de oportunități nativilor din Gemeni.

Rac

Nativii din zodia Rac sunt, prin definiție, conduși de Lună. Astfel, pe 22 august, toți Racii se bucură de Luna Plină ce cade în Vărsător. Apar în viața nativilor evenimente care aduc bogăție dar și mult dramatism.

Majoritatea nativilor vor primi vești financiare foarte bune, având în vedere situația economică în care ne aflăm.

Jupiter se află acum în zodia Pești, ceea ce oferă rezultate financiare foarte bune pentru Raci.

Luna Plină în Vărsător aduce un plus de stabilitate financiară.

Leu

Mercur și Uranus sunt în conjuncție pe 20 august. O mulțime de afaceri, tranzacții pot fi încheiate cu succes de către nativii din Leu în această perioadă. Efectele se vor mai simți 2-3 zile după data de 20.

Luna Plină din 22 august cade în Vărsător. Este o Lună Plină perfectă din toate punctele de vedere.

Jupiter se află aproape de Luna Plină, motiv pentru care un partener îndrăgostit sau unul de afaceri vor aduce vești foarte bune Leilor.

Marte conduce gândurile nativilor către venituri. Se pare că nativii au cheltuieli mai mari decât de obicei în august. Posibil și datorită schimbării stilului de viață.

Fecioară

Luna Plină din 22 august cade în Vărsător. Jupiter se află în conjuncție cu Luna Plină în Casa muncii și sănătății nativilor din Fecioară. Cu siguranță că nativii vor primi vești foarte bune.

În plus, pe 22 august, Marte aflat în Fecioară va ajunge la Uranus aflat în tranzit prin Taur. Fecioarele vor conștientiza că se află exact în locul potrivit la momentul potrivit, pentru a primi darurile pe care universul le-a pregătit pentru ei.

Nativii care sunt îngrijorați de sănătatea lor să fie liniștiți. Luna Plină din 22 le va aduce vești bune și pe acest plan.

Balanță

Unul dinte momentele preferate din august pentru Balanțe îl reprezintă Luna Plină din 22 august care cade în Vărsător. Această Lună Plină luminează Casa iubirii adevărate a nativilor din Balanță.

Acest aspect indică faptul că nativii se pot bucura de un eveniment fantastic de luxos și romantic în același timp.

Pentru prima dată în acest an, Venus, planeta iubirii, frumuseții, fericirii, distracției tranzitează zodia Balanței, din 15 august și până la jumătatea lui septembrie. Venus îi ajută pe nativi să fie mai carismatici, mai magnetici și să utilizeze aceste haruri la maximum.

Scorpion

Pe 22 august, Luna Plină trimite din Vărsător o concluzie/soluție aproape miraculoasă, privind o chestiune rezidențială sau familială a Scorpionilor. Jupiter trimite o șansă nesperată nativilor, chiar atunci când aceștia au cel mai mult nevoie.

Nativii care au nevoie de bani de la o bancă sau ca împrumut de la familie, vor obține suma necesară. Chiar mai mult decât s-au așteptat.

Marte aduce un mesaj sau un gest surpriză de la un prieten pe 22 august și îi ajută pe nativi să descopere o modalitate de a genera armonie.

Săgetător

Casa comunicării nativilor din Săgetător este luminată de Luna Plină din 22 august. Această Casă are legătură și cu frații, surorile, verii sau prietenii foarte apropiați. Luna Plină sugerează Săgetătorilor că ei pot colabora cu o rudă pentru finalizarea proiectului la care lucrează.

Luna Plină din 22 august este specială, deoarece Jupiter este în conjuncție cu Luna. Este una dintre cele mai favorabile Luni Pline din 2021. Starea de bine îi cuprinde pe nativii zodiei.

Nativii care nu au putut călători până acum, să încerce în perioada 21-23 august. Vor avea un sejur deosebit.

Capricorn

Accentul cade pe bani în perioada Lunii Pline din 22 august. Nativii vor ajunge la concluzii profitabile privind anumite plăți sau negocieri.

Jupiter aflat în conjuncție cu Luna Plină sugerează faptul că nativii pot primi o sumă foarte mare de bani.

Poate fi vorba despre un client nou la firmă, un bonus din vânzări, o speță juridică, divorț, moștenire. Condiția este ca evenimentele să se petreacă în perioada 19-27 august, perioada influenței maxime a Lunii Pline.

Luna Plină luminează Casa partenerilor de afaceri, a partenerului de cuplu, a iubiților. Acesta este un alt aspect câștigător sub această Lună Plină.

Vărsător

Între 20-22 august, Vărsătorii primesc vești bune despre un membru al familiei.

Luna Plină din 22 august cade în Vărsător. Este una dintre cele mai frumoase Luni Pline din 2021.

Jupiter se află în conjuncție cu Lun a Plină. Nativii zodiei simt că plutesc în această perioadă, toate lucrurile le merg în plin. Ceva rar, drag sufletului Vărsătorilor se va împlini sub lumina cestei Luni Pline.

Ceva culminează cu plinătatea, astfel că s-ar putea materializa un vis pe care nativii îl au de o viață.

Un prieten ar putea fi persoana care declanșează realizarea visului.

Pești

Casa subconștientului, a creativității nativilor din Pești este accentuată foarte puternic pe 22 august. Ideile izvorăsc din fântâna profundă a subconștientului. Se recomandă nativilor să petreacă o perioadă singuri, lucrând la un proiect artistic. Ideile lor sunt geniale în această perioadă.

Casa subconștientului este și Casa vindecării minții, a corpului și a spiritului. Dacă Peștii au o problemă mai veche care îi tulbură, este un moment foarte bun pentru a merge la un terapeut.

Luna Plină din 22 august este în conjuncție cu Jupiter. Peștii au parte de abundență și fericire din partea lui Jupiter. De asemenea, Jupiter este considerat un mare vindecător și este asociat cu miracolele.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 502, săptămâna 19 – 25 august.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *