Horoscop la începutul toamnei


„Fiecare celulă sau structură emite o frecvență care poate fi detectată şi măsurată de un aparat specific.

Primele cercetări le găsim în studiile lui N. Tesla încă de la sfârşitul secolului al XIX-lea şi au fost continuate în anii 1930 de doctorul Royal R. Rife, care a studiat vibraţia virusurilor, bacteriilor, paraziţilor , fungilor şi a experimentat frecvenţe speciale pentru a le distruge”.

Imedis – un nume pentru medicina viitorului, Dr. Liliana JITARIU

Oare s-au descoperit frecvențele care susțin viața virușilor, a bacteriilor, a paraziților? Și dacă da, sunt emise în eter?


Berbec

Saturn aduce răbdare, perseverență și o etică a muncii deosebită. Aceste atribute, împreună cu sentimentul datoriei și atitudinea serioasă îi transformă pe Berbeci în campionii zodiacului la atins obiective. Devin hipnotici pentru concurență.

Sunt posibile oportunități de avansare și recunoaștere  meritelor.

În primul decan al lui septembrie Soarele poate crea stări diverse. Acest aspect conduce la o incapacitate de relaxare.

Dar, cel puțin în următoarele 25 de zile, nativii pot avea mare succes în viața personală și profesională datorită acestei stări „turate”, energizante.

Taur

Saturn conduce destinele destul de brutal în această perioadă. Taurii se pot simți presați și împovărați datorită conjuncturilor. Uneori este posibil ca nativii să se simtă izolați și descurajați. Atitudinea responsabilă, răbdarea și munca asiduă vor fi în cele din urmă recompensate.

Soarele oferă Taurilor în primul decan din septembrie calm și echilibru interior, aspecte care adaugă armonie relațiilor nativilor.

Pe plan profesional, Taurii sunt productivi, eficienți. Motiv pentru care le-ar prinde bine să se promoveze. Șefii lor vor aprecia atitudinea pozitivă și inițiativele.

Gemeni

Primul decan din septembrie stă sub semnul Lunii. Aceasta scoate la suprafață orice tensiune din relația nativilor, cu care aceștia au probleme. Tranzitul Lunii oferă siguranță și multe satisfacții în relațiile intime. Gemenii pot fi caracterizați în septembrie ca fiind onești, stabili, devotați, precum și pasionali și entuziaști.

În prima decadă din septembrie Mercur aduce vești bune și conversații plăcute.

Gemenii vor fi mai raționali și persuasivi decât de obicei. Această perioadă este optimă pentru negocieri, promovarea unei idei sau a unui produs, obținerea de servicii și favoruri.

Rac

Marte se află în tranzit prin Fecioară până la jumătatea lui septembrie. În prima decadă din septembrie, Marte luminează Casa călătoriilor nativilor din Rac. Nativii se pot deplasa în interes de afaceri sau pentru a se relaxa și odihni. Aceste călătorii vor fi interesante, deoarece restricțiile impuse de pandemie funcționează destul de sever.

Casa fraților/surorilor, a verilor este activată de astre, astfel că Racii pot merge în vizită la rude.

În prima decadă din 3 septembrie, Soarele oferă nativilor energie, entuziasm și creativitate pentru a se bucura de viață, pentru a-și finaliza proiectele și pentru a reuși în ceea ce și-au propus.

Leu

Saturn îi poate face pe Lei să se simtă greoi și pesimiști cu privire la provocările și barierele care apar în calea progresului lor. Înfruntarea acestor provocări va consolida caracterul nativilor și le va oferi mai multă încredere în viitor.

În prima decadă din septembrie, tranzitul Lunii împiedică Leii să se relaxeze deplin. Aceștia pot avea stări de dispoziție schimbătoare de la oră la oră. Poate deveni deranjant pentru cei apropiați și periculos la locul de muncă. Leii care reușesc să depășească sau să sublimeze influențele astrale, se vor bucura de relații intime, vor mușca din viață cu pasiune.

Fecioară

Luna Nouă din prima decadă a lui septembrie cade în Fecioară. Această Lună Nouă aduce schimbări pozitive, entuziasm, conștiință de sine și abilități  psihice.

Luna Nouă este excelentă deoarece ajută Fecioarele să-și consolideze încrederea în intuiția lor pentru a profita de condițiile care se află în continuă schimbare.

De asemenea, Luna ajută nativii care promovează cauzele umanitare și progresiste și îi susține pe cei care iau atitudine față de nepăsarea oamenilor privind binele.

Venus sporește oportunitățile nativilor în dragoste și de a obține bani.

Balanță

În prima decadă din septembrie, Mercur oferă nativilor vigilență mentală, gândire rapidă și reflexe. Comunicările se înmulțesc, de asemenea și întâlnirile și călătoriile scurte. Balanțele devin persoane foarte ocupate. Este posibil ca nativii să primească știri importante, să fie nevoiți să ia decizii sub stres. Da, au mai avut parte de așa ceva, dar acum este la alt nivel.

În prima decadă din septembrie, Mercur și Saturn cresc acuitatea mentală a Balanțelor. Ei au parte de o concentrare foarte bună și sunt foarte atenți la detalii. Este o perioadă foarte bună pentru studii, luarea unor decizii importante, negocieri, planificare pe termen lung.

Scorpion

În prima jumătate a lui septembrie, Soarele oferă Scorpionilor energie, entuziasm și creativitate pentru a se bucura de viață, pentru a-și atinge obiectivele și pentru a reuși.

Încrederea în sine și atitudinea pozitivă îi vor ajuta pe nativi să facă o impresie bună asupra persoanelor care îi pot ajuta să reușească. Nativii să nu fie acum timizi, ci să preia inițiativa și să facă progrese reale.

Uranus susține Soarele în prima decadă din septembrie, astfel că nativii au intuiția amplificată și reușesc foarte bine să vadă întregul tablou al vieții lor, precum și contextul mult mai amplu în care trăiesc.

Creșterea încrederii în sine le permite nativilor să-și exprime latura unică sau ciudată a personalității lor. Vor avea chef să încerce ceva nou, în afara rutinei.

Săgetător

În prima decadă din septembrie, Mercur oferă Săgetătorilor claritate mentală, gândire rapidă și o exprimare de sine clară. Nativii se pot aștepta la vești bune și conversații plăcute. Acesta este un moment aglomerat, dar productiv.

Săgetătorii pot folosi aceste zile pentru a face planuri, pentru a socializa, pentru a scrie, pentru a discuta, pentru a cere favoruri, pentru a studia și a examina.

Dansul dintre Mercur și Saturn crește capacitatea de concentrare a nativilor din Săgetător. Nativii își pot planifica pentru a ceastă perioadă negocieri importante, susținerea unor examene, analiza unor situații importante.

Capricorn

În prima decadă din septembrie, Luna Nouă scoate la suprafață stări precum nesiguranță, anxietate, indecizie. Cheia succesului este ca nativii din Capricorn să se limiteze la un singur obiectiv de atins. Flexibilitatea și conștiința de sine sunt două teme de meditație importante în această perioadă.

Venus își face simțită prezența în prima decadă din septembrie. Unii dintre nativi vor simți un gust amar legat de relația lor de dragoste.

Stări precum anxietatea socială, timiditatea sau cele date de dificultățile financiare trebuie combătute prin credință în Dumnezeu și gândire pozitivă.

Vărsător

Mercur își desfășoară energiile asupra nativilor din Vărsător în primul și cea de-a doua decadă din septembrie. Vărsătorii au parte de vești bune și conversații plăcute. Unii dinte nativi, mai îndrăzneți, vor avea succes dacă vor negocia, vor cere cadouri și favoruri.

În ultima decadă din septembrie, Venus va amplifica nevoia de dragoste a Vărsătorilor. Aceste manifestări ale lui Venus mobilizarea nativilor pentru a se reinventa pentru a deveni vizibili de către cei apropiați sau alte persoane. Vizibili în sensul de plăcuți, nou, atractivi, sexy, tonici. Și, atunci, nevoia de dragoste va fi satisfăcută.

Pești

Marte în conjuncție cu Neptun în prima decadă din septembrie poate aduce descurajare, slăbiciune și sentimente de nepotrivire la diferite contexte. Această perioadă aduce un punct de minim în energia nativilor din Pești în domeniul sexualității și competitivității.

Cel mai probabil că nativii vor avea tendința să se mintă pe sine și pe alții.

Marte și Pluton întăresc ambiția nativilor din Pești. Aceștia au acum suficientă forță și determinare pentru a-și urmări realizarea dorințelor. Important este faptul că nativii fac aceasta fără a deveni dizarmonici, agitați, speriați.

În a doua decadă din septembrie, Marte sporește forța sexuală a nativilor. Peștii devin mult mai pasionali.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 503, săptămâna 26 august-1 septembrie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *