Târgu Neamț performează la funcții și pe vremea liberalilor: adjunct la ISJ Neamț

După schimbarea conducerilor de școli, puțini fiind directorii și directorii adjuncți din Neamț atinși de măsură înainte de concursul de ocupare a funcțiilor, vine rândul conducerii Inspectoratului Școlar Neamț. Deși neconfirmată oficial, încă, schimbarea ar viza-o pe una din cele două adjuncte, care, potrivit surselor noastre, n-ar mai fi primit acordul de la București pentru a asigura funcția și după 1 septembrie.

Cel care îi va lua locul inspectoarei rămase fără susținere este un profesor din zona Târgu Neamț, fost director adjunct la un liceu important din oraș. Acuma, dacă e să ne gândim la distribuția reprezentării județului la vârful inspectoratului, era nevoie și de un cadru didactic din zona Târgu Neamț. Fie și numai pentru echidistanță și corectitudine politică. Teoretic, problemele din teritoriul ce va fi oblăduit de viitorul inspector școlar adjunct vor fi aflate la timp și cândva/cumva soluționate.

Să remarcăm că pe vremea guvernării PSD majoritatea funcțiilor de conducere din județ aveau șefi din orașul de pe malul Ozanei.  (C.I.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *