Horoscop 16-22 septembrie

Luna Plină cade în Pești pe 21 septembrie. Semnificația astrologică a acestei Luni Pline este legată de optimism, generozitate, noroc și vești bune. Luna Plină din 21 septembrie este favorabilă pentru a face planuri, pentru a derula afaceri, pentru a rezolva probleme juridice, pentru cercetare și pentru călătorii. Nativii tuturor zodiilor au energiile emoționale amplificate și o intuiție care pot rezolva orice conflict, dezacord, problemă apărute în relația lor de dragoste, în relația de afaceri sau în relațiile sociale. Conștientizarea aspectelor subconștiente permit tuturor nativilor o privire imparțială și echilibrată asupra relațiilor personale. Poate, eforturile depuse de fiecare individ în acest sens, vor ajuta oamenii să depășească boala COVID sau măcar să reducă eficiența și efectele nocive ale acestui coronavirus.

Berbec

Luna Plină din 21 septembrie cade în Pești. Această Lună Plină luminează Casa secretelor, a subconștientului nativilor din Berbec. Neptun este și el prezent în această Casă. Este o zonă astrologică perfectă pentru Neptun, deoarece încurajează reflecția și expresia artistică. Acum se pot face planuri pentru îmbunătățirea stilului interior al locuinței. Berbecii care nu se simt bine, să meargă la un consult amănunțit. Anul viitor va fi unul deosebit pentru Berbeci. Iar nativii trebuie să fie pregătiți și sănătoși pentru a se putea bucura de ceea ce le oferă astrele în 2022.

Taur

Luna plină din 21 septembrie cade în Pești. Influența Lunii se simte încă din 19 septembrie. Neptun se află în conjuncție cu Luna Plină, sugerând că vor avea loc evenimente în care Taurii vor fi foarte vizibili. Nativii vor fi înconjurați de oameni prietenoși, persoane care îi susțin și le oferă energie. Această Lună Plină este specială pentru contactele sociale ale nativilor din Taur, oferind un ajutor important carierei. Marte în Balanță se întâlnește cu Saturn aflat în Casa premiilor și a onorurilor. Imaginea Taurilor are de câștigat pe termen lung.

Gemeni

Cariera nativilor din Gemeni primește vești foarte bune de la Luna Plină din 21 septembrie care cade în Pești. Această Lună Plină luminează Casa onorurilor și a premiilor profesionale ale Gemenilor. Pluton susține energiile acestei Luni Pline, sugerând faptul că Gemenii au sprijinul unei persoane importante. Gemenii au parte de atenție, aplauze, reușesc să stabilească relații de afaceri cu persoane importante. Stilul și creativitatea nativilor din Gemeni vor fi remarcate și vor atrage atenția. Posibil ca unii dintre nativi să primească oferte pentru un loc de muncă. Atenție la Neptun, care sugerează că „nu tot ce zboară se mănâncă”.

Rac

Luna Plină 21 septembrie indică Racilor să cumpere o piesă nouă de mobilier, o piesă de artă. Marte se află în Balanță, iar Balanța stăpânește arta și relațiile sociale. Unii dintre Raci au acu ocazia de a respecta promisiunea făcută copiilor sau nepoților de a decora o cameră pentru ei. Racii aflați în proces de divorț, pot acum finaliza împărțirea proprietății, deoarece astrele favorizează acest lucru. Luna Plină luminează Casa studiului, a spețelor juridice, a documentelor. Nativii pot alege să se înscrie la studii universitare sau postliceale, să definitiveze actele privind imigrația, să rezolve probleme în instanță.

Leu

Luna Plină din 21 septembrie cade în Pești și pune accentul pe bani. Casa banilor altor persoane este luminată de Luna Plină. Este vorba despre bani obținuți dintr-un împrumut bancar, de la un proiect, o subvenție sau o bursă. Ar putea fi o problemă legată de bani, deoarece Luna Plină se află în conjuncție cu Neptun în Casa banilor altor persoane. Se recomandă nativilor să citească cu atenție clauzele confuze, contractele ambigui în exprimare sau care sunt redactate într-o limbă locală și nu internațională-engleză, franceză. Leii care lucrează ca actori, muzicieni, compozitor, pictori, regizori, coregrafi, fotografi, dansatori, it-design vor avea avantaje mari datorită lui Neptun.

Fecioară

Relația de dragoste a nativilor din Fecioară este întărită de Luna Plină din 21 septembrie. Dacă Fecioarele au întâlnit persoana specială din viața lor și sunt pregătiți să se căsătorească, să se logodească, atunci să nu mai piardă timpul. Pot începe discuțiile, pregătirile, chiar ceremonia în week-end-ul 18-19 septembrie. Saturn oferă durabilitate în timp acțiunilor întreprinse sub Luna Plină din 21-25 septembrie. Neptun în conjuncție cu Luna Plină oferă multă tandrețe, dragoste necondiționată și inspirație în iubire.

Balanță

Luna Plină în Pești în 21 septembrie va scoate în evidență finalul unui proiect la care lucrează acum nativii. Dacă proiectul este în domeniul artistic cu siguranță că va ieși frumos. Peștii sunt un semn extrem de creativ și imaginativ. Casa sănătății Balanțelor este luminată de Luna Plină. Neptun se află în conjuncție cu Luna Plină. Se recomandă o a doua opinie nativilor care au fost la un consult și care au primit un diagnostic. Dacă iau un medicament nou, nativii să fie atenți la posibile efecte adverse.

Scorpion

Luna Plină romantică din 21 septembrie cade în Pești. Această Lună luminează Casa iubirii adevărate a nativilor din Pești. Foarte probabil ca Scorpionii să întâlnească o persoană nouă. Mulți dintre nativi vor primi și o declarație de dragoste. Este un moment prielnic pentru a concepe un copil. Venus se află în tranzit prin Scorpion până în prima decadă din octombrie. Scorpionii se vor bucura de dragoste, vor avea magnetismul amplificat și farmecul lor natural va fi irezistibil.

Săgetător

Luna Plină din 21 septembrie aduce în atenția nativilor din Săgetător casa și propria familie. Această Lună Plină cade Pești și este în conjuncție cu Neptun. Dintre toate zodiile, Săgetătorii vor avea probleme cu apa datorită semnului Pești. Pot avea o inundație la subsol, mucegai în baie, apă murdară, prea multă zăpadă/apă pe acoperiș. Latura pozitivă este faptul că Neptun coordonează iubirea necondiționată, precum creativitatea și viziunea. Săgetătorii au în fața lor posibilități infinite. Sunt imitați doar de propria educație și cultură.

Capricorn

Luna Plină din 21 septembrie oferă un plus de relaxare nativilor din Capricorn care aleg să se urce în mașină și să demareze. Călătoria poate începe din week-end-ul 18-19 septembrie. Casa călătoriilor este luminată de Lună, astfel că nativii pot descoperi un loc special nu prea departe de casa lor. Se recomandă un loc lângă apă, deoarece Neptun se află în conjuncție cu Luna Plină. Pe 17 septembrie se poate program o întâlnirea cu o persoană importantă.

Vărsător

Aspectele financiare își găsesc rezolvarea sub Luna Plină din 21 septembrie. Se va încheia un acord care stipulează o siguranță financiară dorită de Vărsători. Dacă au împrumutat bani unor persoane, Luna le va aduce acei bani înapoi. Sau măcar o parte. Luna Plină cade în Casa salariului Vărsătorilor. Nativii care doresc o mărire de salariu să facă demersurile necesare. Dacă nu obțin acum rezultate pozitive, să încerce peste șase luni. De asemenea, poate avea loc o achiziție foarte scumpă.

Pești

Vineri, 17 septembrie, Peștii ar putea să lege o prietenie cu o persoană foarte importantă, influentă. Este o zi deosebită pentru a rezolva ceva deosebit. Cum ar fi realizarea unui vis. Luna Plină din 21 septembrie cade în Pești, o singură dată în 2021. Acesta este un moment important, deoarece ceva deosebit pentru nativii zodiei este pe cale să se realizeze. Ceva ce și-au dorit nativii sau pentru care au lucrat mai multe săptămâni se apropie de final. Venus aflat în tranzit prin Scorpion schimbă destinul nativilor din Pești.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 506, săptămâna 16 – 22 septembrie.