HOROSCOP 9-15 septembrie

Berbec

Marte se mută în Casa căsătoriei și parteneriatelor nativilor din Berbec începând cu 14-15 septembrie. Această tranziție durează aproape șase săptămâni. Este o perioadă în care nativii vor fi implicați să lucreze în echipă, atât la serviciu, cât și în familie. La serviciu, va domina vocea grupului. Ceea ce se va dovedi destul de enervant, deoarece nativii vor conștientiza că au dreptate. Se recomandă nativilor să fie cooperanți. Berbecii vor fi mult mai concentrați asupra partenerului lor de viață. Nativii care trăiesc într-o relație de cuplu neoficializată, vor face pasul următor- logodnă sau căsătorie.

Taur

În perioada 14 septembrie-30 octombrie, Marte se află în tranzit prin Balanță. Marte va energiza Casa muncii și a sănătății nativilor din Taur. Taurii nu se pot plânge că se plictisesc în această perioadă. Vor avea mult de lucru la birou și acasă. Faptul că Mercur este retrograd la sfârșitul lui septembrie, explică motivul pentru care un  proiect va trebui să fie amânat. Taurii vor beneficia de ajutorul unei persoane importante care lucrează în mass-media, instanță, mediul academic sau al unei persoane care locuiește în străinătate.

Gemeni

Marte intră în Balanță pe 14-15 septembrie și va călători prin această zodie timp de aproximativ șase săptămâni. În această perioadă, interesul nativilor din Gemeni este îndreptat către locuința lor, spre familia lor. Dar nu așa de puternic ca până acum. Mutarea lui Marte în Balanță îi pregătește pe nativii din Gemeni să fie la dispoziția iubirii și a romantismului. Gemenii vor simți nevoia de a avea conexiuni sociale după jumătatea lui septembrie. Distracția acasă se va dovedi o alegere mai mult decât satisfăcătoare.

Rac

Marte în Balanță din 14-15 septembrie luminează Casa de acasă și a familiei nativilor din Rac. Racii vor simți nevoia să fie în locuința lor cu familia, iar dacă nu au o locuință proprie, vor începe și facă planuri pentru a o cumpăra. Marte aduce adesea zgomot și activitate. Aceasta se poate materializa sub forma unei mari petreceri sau prin aranjarea dormitoarelor copiilor. Unii dintre nativi pot avea acum inspirația să-și pregătească casa pentru sărbătorile de iarnă. Alții, să spele tot ceea ce pot spăla dintr-o locuință-de la covoare până la geamuri, rufe, pereți.

Leu

Zilele de 16-17 septembrie, atunci când Soarele și Pluton fac schimb de semnale, sunt deosebite pentru nativii din Leu. Este un timp în care Leii pot cere ajutorul unor persoane importante. Toată lumea va descrie aceste zile ca având o energie pozitivă, puternică, dar Leilor le va plăcea mai mult decât majorității. Aceasta deoarece Soarele este guvernatorul zodiei Leu.

Jupiter, planeta care guvernează Casa iubirii adevărate, tranzitează acum Casa căsătoriei nativilor din Leu. Acest aspect se petrece odată la 12 ani. Jupiter va petrece mai multe luni de zile în Casa căsătoriei Leilor. Ar fi un moment minunat pentru căsătorie sau măcar o logodnă.

Fecioară

În perioada 14 septembrie-30 octombrie, Marte tranzitează Casa financiară a nativilor din Fecioară. Gândurile nativilor sunt îndreptate aproape exclusiv asupra banilor. Cheltuielile se află pe o pantă ascendentă, aspect care nu este chiar o surpriză pentru nativii din Fecioară. Nu sunt motive de îngrijorare, deoarece în astrogramă sunt prevăzute și ajutoarele potrivite pentru ca nativii să facă rost de banii necesari acoperirii acestor cheltuieli ridicate. De menționat că în octombrie, Luna aduce un plus de ajutor finanțelor Fecioarelor.

 Balanță

Se recomandă nativilor din Balanță să se odihnească înainte de intrarea lui Marte în Balanță. Acest aspect se va petrece în 14-15 septembrie. După această dată, viteza de acțiune a nativilor va crește exponențial. La fel, și consumul energetic. A doua jumătate a lunii septembrie este cel mai bun moment pentru a iniția un plan de anvergură. Cu cât acest plan va fi creionat mai repede, cu atât mai bine. Odată ce Marte tranzitează Balanța, nativii vor avea un control sporit asupra evenimentelor din viața lor. Marte îi face magnetici și carismatici pe nativi.

Scorpion

Pe 16-17 septembrie, când Soarele și Pluton conversează intens, un prieten puternic va veni în întâmpinarea nativilor din Scorpion. Sunt două zile extraordinare pentru nativii din Scorpion. Un alt aspect care îi va încânta pe Scorpioni este faptul că Venus este în tranzit prin Scorpion pentru prima dată în acest an. Acest tranzit va dura până în prima decadă din octombrie. Misiunea lui Venus este să îi ajute pe nativi să se bucure de dragoste. Specialitatea lui Venus este să amplifice magnetismul nativilor și să sporească farmecul lor natural.

Săgetător

Marte părăsește Casa faimei și onorurilor pe la jumătatea lui septembrie, odată cu ieșirea din zodia Fecioarei și intrarea în zodia Balanței. Este un privilegiu pentru Săgetători să aibă pe Marte în Casa carierei, aspect care apare odată la doi ani. Marte se asigură de faptul că nativii au curajul să își susțină punctul de vedere în fața oricărei persoane importante care le poate propulsa cariera. Marte își începe vizita prin Casa prieteniei Săgetătorilor prin 14-15 septembrie. Nativii vor fi vizitați, căutați sau se vor întâlni din întâmplare cu unul sau mai mulți prieteni pe care nu i-au mai văzut de ani de zile.

 Capricorn

Marte luminează Casa carierei nativilor din Capricorn începând cu 14-15 septembrie. Acest domeniu al vieții începe să devină mult mai activ, mai dinamic, mai satisfăcător. De menționat că începutul de octombrie prezintă o configurație astrologică care îi ajută pe nativi să meargă mai departe pe plan profesional. Zilele de 15-16 septembrie trebuie folosite pentru participarea la un interviu, pentru o întâlnire cu o persoană importantă. Este o perioadă potrivită din punct de vedere astrologic pentru optimizarea locului de muncă, a sarcinilor de serviciu, a relațiilor cu colegii, chiar și a fișei postului.

Vărsător

Marte în Balanță din 14-15 septembrie, este factorul care face viața mai ușoară pentru toți nativii din Vărsător, timp de șase săptămâni. Balanța este un semn care e compatibil cu Soarele aflat în Vărsător. Vărsătorii vor primi și ceva bani, astfel că își vor mai putea acoperi din creditele de pe carduri făcute pentru concedii. Marte în Balanță va intensifica interacțiunile cu oameni și locuri străine. Aceste deplasări se pot petrece datorită serviciului sau nebuniei de a pleca într-o mini vacanță după concediul petrecut în această vară. Cel mai probabil pentru serviciu.

Pești

Până pe 13-14 septembrie, Marte se află în Fecioară, zodie aflată la 180 de grade distanță față de Pești. De menționat că Marte face lucrurile puțin mai dificile decât de obicei. Pentru a nu dispera, se recomandă ca nativii să respecte programul, rutina, planificările făcute anterior. Din 14-15 septembrie, Marte se mută în Balanță. Timp de șase săptămâni Peștii se ocupă sau sunt focalizați asupra managementului financiar. Acest aspect poate lua forma unei consultații cu un contabil, cu o bancă pentru acordarea unii credit sau cu modalitățile de reducerea a taxelor privind o moștenire abia primită de către Pești.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *