Horoscop la debut de Brumar

Luna Nouă din 6 octombrie cade în Balanță. Această Lună Nouă se află în conjuncție cu Marte. Nativii sunt inundați de energie, trăiesc cu pasiune și au inițiative. Toate aceste stări sunt dublate de furie și violență. Luna Nouă se contrează cu Uranus, aspect care favorizează nerăbdarea, schimbările radicale și rebeliunile. Colac peste pupăză, Luna Nouă în relație cu Marte, accentuează acum agresiunea, distrugerea și terorismul. Iar restricțiile pandemice nu fac decât să toarne gaz peste foc. Venus și Pluton aduc nativilor iubire pasională și atenție asupra hobby-urilor. Cu alte cuvinte, avem de ales: „make love, not war!”.

Berbec

În perioada 30 septembrie-2 octombrie, Marte aduce nativilor situații în care aceștia au de luptat cu rezistența celorlalți la tot ceea ce ei propun. Aceste aspecte vizează Berbecii egoiști și cu cei care sunt prea siguri de forțele lor. Se recomandă nativilor să-și aleagă luptele cu atenție. O retragere tactică provizorie pare să fie cea mai bună soluție. Între 30 septembrie și 4 octombrie, Soarele susține concurența berbecilor. Toată lumea pare că s-a coalizat pentru a face viața dificilă Berbecilor. Trebuie pus ordine în gânduri și în priorități.

Taur

Pe 6 octombrie, Luna Nouă aduce schimbări pozitive, entuziasm, conștiință de sine și abilități psihice amplificate. Sub această Lună Nouă Taurii au ocazia să-și testeze intuiția excelentă și să profite de situațiile care se schimbă foarte repede. Acum se pot promova cauze umanitare și progresiste. Până pe 4 octombrie, Soarele schimbă destul de repede obiectivele Taurilor. Datorită faptului că situațiile par să „sară de la una la alta”, nativii nu se vor putea relaxa, nu vor reuși să se armonizeze în relația lor de dragoste. Succesul poate surveni în viața personală și profesională, dacă Taurii înțeleg să primească și să ofere.

Gemeni

Între 30 septembrie și 3 octombrie, Marte oferă Gemenilor energie și pasiune bine echilibrate. Inițiativa și instinctele nativilor sunt bune și îi impresionează pe superiori. Aspect care le va aduce succes pe plan profesional. Astrele amplifică carisma și magnetismul sexual, astfel că Gemenii se pot bucura de viața lor amoroasă, precum și de viața socială. Până pe 4 octombrie, Soarele oferă Gemenilor stări de calm interior și echilibru. Nativii devin mai eficienți și mai productivi. Este o perioadă bună pentru ca nativii să-și promoveze proiectele și realizările.

Rac

Luna Nouă din 6 octombrie oferă energiile care creează stări pozitive precum entuziasmul, conștiința de sine, dar Racii vor observa și că anumite calități psihice vor fi peste limită. Intuiția Racilor se află acum la cote înalte. Nativii se pot baza și pe intuiția lor, mai ales în probleme legate de finanțe. Până pe 2-3 octombrie, Marte creează tensiuni, dar și o stare puternică de autoafirmare. Se recomandă calmul, să nu se acționeze impulsiv și să se evite riscurile inutile. În relația personală se recomandă răbdare și empatie, nici într-un caz Racii nu trebuie să fie ei puternici sau dominatori.

Leu

Marte oferă nativilor din Leu energie, încurajează inițiativa, consolidează încrederea în sine și amplifică curajul. Unii dintre nativi vor fi observați de către șefi. Este o perioadă foarte bună pentru întâlniri amoroase. Leii debordează de energie sexuală, sunt foarte carismatici. Aceste aspecte ajută și la consolidarea relației. Soarele aduce toate ingredientele pentru ca nativii din Leu să poată reuși. Energia, entuziasmul și creativitatea îi ajută pe nativi să se bucure de viață. Atitudinea pozitivă a Leilor va impresiona persoanele de care depinde reușita, succesul nativilor.

Fecioară

Luna Nouă din 6 octombrie cade în Balanță. Această Lună Nouă vine cu schimbări pozitive, entuziasm, o dimensiune lărgită a conștiinței de sine. Calitățile mentale amplificate de Luna Nouă ale Balanțelor îi ajută pe nativi să promoveze proiecte umanitare și proiecte futuriste. Luna Nouă vine cu o cantitate extraordinară de energie și inițiativă din partea Fecioarelor. Unii dintre nativi pot deveni nepăsători, impulsivi, mai ales dacă își pierd răbdarea. Autocontrolul este necesar și trebuie descoperită calea pentru ca această energie enormă să poată fi utilizată la ceva constructiv.

Balanță

Până pe 2 octombrie, Marte aduce nativilor din Balanță energie, putere și curaj. Nativii se simt acum sexy, sportivi. Prea multă energie poate determina și stări de tipul frustrărilor. Aceasta deoarece energia nu este folosită la ceva constructiv. Pot apărea conflicte cu toată lumea dacă energia este lăsată să se dezlănțuie. Soarele îi ajută pe nativii din Balanță să fie ei înşiși. Ziua de naștere este în acest an și un motiv de a contura obiectivele pentru anul care urmează.

Scorpion

Pe 6 octombrie, Lună Plină răsare în Balanță. Acest aspect oferă nativilor încredere în sine și echilibru interior. Acest lucru îi ajută pe Scorpioni să se relaxeze și să se simtă mai confortabil cu ei înşiși. Această Lună Plină aduce optimism, generozitate și vești bune. Este optimă pentru planificare, afaceri, spețe juridice, cercetare și călătorii. Prima decadă din octombrie aduce Soarele și Marte împreună. Acest aspect oferă un plus de încredere și curaj nativilor. Acesta este un moment excelent pentru activități fizice, muncă manuală și activități competitive. Relațiile intime sunt asezonate cu farmec și carismă amplificate de astre.

Săgetător

Până pe 2 octombrie, Soarele susține hotărârea și etica de lucru la niveluri ridicate pentru nativii din Săgetător. Orice diferende ar avea nativii pe aceste subiecte, vor fi de neclintit. Această atitudine îi ajută pe nativi să își atingă obiectivele pe termen lung. Respectul și înțelegerea reciprocă îmbunătățesc relațiile, în special cu bărbații și cu șefii de la locul de muncă. Stima de sine amplificată oferă resurse energetice nebănuite. Lună Nouă din 6 octombrie cade în Balanță și sporește puterea și influența personală. Acestea sunt alte atuuri necesare atingerii obiectivelor.

Capricorn

În prima decadă din octombrie, Soarele este în conjuncție cu Marte. Capricornii debordă de inițiative. Este nevoie doar de o filtrare a ideilor care le zbârnâie prin creier. Nativii care nu își canalizează aceste energii creative către realizarea unui obiect concret pot deveni iritabili și nerăbdători, frustrați. Se recomandă evitarea oricărui conflict în această perioadă. Este recomandată o poziție defensivă. Soarele și Uranus zgâlțâie stabilitatea nativilor. Despre relaxare nici nu poate fi vorba. Este important ca nativii să fii flexibili și să se adapteze la condițiile aflate în continuă schimbare.

Vărsător

Până pe 4 octombrie, Soarele oferă nativilor din Vărsător calm interior și echilibru. Aspecte care se vor reflecta în armonia relațiilor în care sunt implicați nativii. Vărsătorii devin mai eficienți și mai productivi. Autopromovarea este un subiect delicat, dar necesar în această perioadă. Din 6 octombrie, Venus sporește oportunitățile nativilor în dragoste și în afaceri. Dacă Vărsătorii au cunoscut pe cineva special, acum este momentul ca să își declare dragostea, ori măcar afecțiunea. Abilitățile sociale excelente susținute de astre recomandă aceste zile pentru întâlniri și relații.

Pești

Până pe 4 octombrie, Soarele nu oferă stabilitate nativilor din Pești. Nativii se răzgândesc mereu privind obiectivele, stările interioare sunt tumultoase. Cei mai mulți dintre nativi nu se pot relaxa, nu își găsesc armonia interioară, nu se pot calma. Peștii pot doar să fie canale de energie, de comunicare între oameni. Primesc cu stânga și oferă cu dreapta, pare să fie o soluție temporară, dar eficientă pentru a avea succes. În același timp, Venus lucrează pentru ca nivelul de stres al Peștilor să se mențină la cote sănătoase. Peștii cu autocontrol vor emite în jurul lor frumusețe, carismă, calm.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 507, săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *