Micii tenismeni premiaţi la Cupa oraşului Târgu Neamţ

Joi, 9 septembrie, în ultima zi a manifestărilor dedicate Zilelor Oraşului Târgu Neamţ a avut loc premierea copiilor participanţi la competiţia de tenis organizată la Clubul „Bella”.

Zeci de copii de diferite categorii de vârstă (cei născuţi între 2005-2010, 2011-2012 şi categoria Pitici) au fost premiaţi de către primarul Daniel Harpa în cadrul unei festivităţi la care s-au adunat zeci de părinţi şi membri ai clubului privat de tenis Bella, în frunte cu Stelică Airinei. S-au acordat cupe şi medalii pentru ocupanţii primelor patru locuri, însă la final fiecare participant la competiţie a primit câte un tricou.

Nu au lipsit nici discursurile pline de emoţie, mai ales din partea primarului care a ţinut să spună că, în ciuda unor răutăţi şi bârfe venite din partea unor cetăţeni din oraş competiţia a fost organizată excepţional şi a avut un impact benefic asupra copiilor.

 

 

Stelică Airinei, administratorul clubului „Bella” a ţinut să aducă şi o veste în premieră: „După recenta vizită a tatălui Simonei Halep, marea noastră tenismenă avem promisiunea că până la sfârşitul anului marea noastră campioană va ajunge la Târgu Neamţ, la clubul nostru de tenis, într-o vizită”.

Ultima zi dedicată Zilelor Oraşului a însemnat şi manifestări cultural-artistice şi în incinta Casei Culturii „Ion Creangă”, unde au avut loc expoziţii de fotografie, vernisaj expoziţie fotografie, lansare de carte şi un mini recital la pian a tânărului Răzvan Apostoae.

C.T. STURZU

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *