Scandal la o grădiniță din Piatra-Neamț, urmat de anchetă penală

Actualizare: Solicitată pentru un punct de vedere, prof. Carmen Asimine, directoarea Școlii Gimnaziale nr. 11 Piatra Neamț, a ținut să sublinieze că cele două mămici ar fi avut o discuție aprinsă după gardul scolii și ca atare, nefiind în interior, nu are de spus nimic. Interesant este că doamna directoare cunoaște despre un conflict mai vechi între cele două mămici, dar n-a mai precizat dacă neînțelegerile țin de grădiniță sau de ce se întâmplă dincolo de gardul acesteia.

Ancheta va lămuri dacă a fost altercație și dacă aceasta s-a consumat în interiorul scolii și dacă s-a încheiat după gardul scolii sau nu.

Știre inițială: Două mămici s-au luat la ceartă și în cele din urmă la bătaie, aseară, 20 septembrie, la grădinița care aparține de Școala Gimnazială nr. 11 din Piatra-Neamț. Conflictul a pornit de la faptul că una dintre mame i-a reproșat celeilalte că își aduce copilul răcit în colectivitate și îi îmbolnăvește și pe ceilalți copii.

Ieri, la sfârșitul programului, când s-au întâlnit la grădiniță ca să-și ia copiii, cele două femei au avut mai întâi un schimb de replici și în scurt timp conflictul ar fi degenerat într-o altercație. Un tătic a intervenit și le-a despărțit pe cele două femei.

După incident, cea agresată (A.M.A.) a mers la poliție și a depus plângere. S-a deschis dosar penal de lovire sau alte violențe și urmează ca polițiștii să facă cercetările.

La data de 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o tânără de 26 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată fizic, în incinta unei unități școlare din Piatra Neamț. Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce tânără de 26 de ani, din Piatra Neamț, s-ar fi aflat, în incinta unei unități școlare, ar fi fost agresată de către o altă persoană de sex feminin, a cărei identitate nu o cunoaște. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț

C.I.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *