Școlărim la Înălțime la Shopping City Piatra-Neamț: super premii instant pentru școală la cumpărăturile de toamnă

Piatra-Neamț, 7 septembrie 2021 – La Shopping City Piatra-Neamț, pregătirile pentru noul an școlar devin mai ușoare cu super premii la cumpărăturile de toamnă.

În perioada 1 – 30 septembrie, în cadrul campaniei Școlărim la Înălțime, clienții pot câștigă garantat unul dintre sutele de premii numai bune pentru școală, în urma prezentării talonului cu ștampile adunate la cumpărături. Așadar, clienții care fac cumpărături de toamnă de minimum 150 lei pe maximum trei bonuri cumulate, în aceeași zi, primesc un sticker pe talonul de campanie.

Premii instant la cumpărături de toamnă: 500 de ghiozdane echipate de școală

La 5 stickere adunate pe talon, clienții primesc instant unul dintre cele 500 de ghiozdane echipate pentru un început de an școlar reușit, format din:

  • ghiozdan cu interior căptușit
  • caiet dictando
  • penar
  • cutie 12 creioane colorate
  • sticlă pentru lichide
  • pix cu mină albastră
  • set de instrumente de scris (3 creioane, 1 riglă, 1 ascutițoare, 1 radieră).

Clienții pot intra în posesia taloanelor la Info Point, iar premiul se revendică în baza talonului completat cu ștampile adunate în urma cumpărăturilor.

În plus, toți participanții care prezintă la Info Point bonurile care însumează minimum 150 lei, intră automat în tragerea la sorți pentru premiile oferite la finalul campaniei:

  • Premiul 1: Laptop ASUS X515JA-EJ034T, Intel Core i3-1005G1 pana la 3.4GHz, 15.6”, Full HD, 8GB, SSD 256 GB, Intel UHD Graphics, Windows 10 Home
  • Premiul 2: Tableta LENOVO Tab M10 TB-X606X, 10.3”, 32GB, 2GB RAM, WiFi+4G

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Piatra-Neamț controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Despre Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din județul Neamț, găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: Bershka, New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, Gatta, Intersport, Salamander, H&M, Marelbo, Office Shoes, Various Brands, Noriel, Kendra, Beauty Mania, DM și Altex.

Pe lângă un mix complet de retail pentru toate categoriile de vârstă și interese, Shopping City Piatra-Neamț oferă vizitatorilor și cel mai modern cinematograf multiplex Cinema City din regiune, cu șase săli ce dispun de cele mai avansate tehnologii, pentru vizionarea filmelor în 2D şi 3D, la o calitate superioară

Shopping City Piatra-Neamt este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *