Știre actualizată. VIDEO: Imagini sfâșietoare cu un urs prins în laț de câteva ore

Ursul după ce a fost tranchilizat

Actualizare: În cele din urma, după ce toți membrii comisiei s au adunat, s-a purces la intervenția pentru eliberarea ursului din zona extravilană. Prin urmare, ursul a fost adormit, cipat și eliberat în pădure. După cum se poate vedea în imagine, este un exemplar de urs tânăr, de maxim 3 ani, potrivit specialiștilor, sănătos, potrivit medicului veterinar și care n-a pus probleme în momentul eliberării lui.

Știre inițială. Un urs este prins în laț din această dimineață, 25 septembrie, într-o zonă de pădure la Balcani (județul Bacău), la limita cu județul Neamț. Ursul stă și geme de câteva ore, în gardul ce delimitează un teren și nici până la amiază nu s-a intervenit pentru eliberarea lui. Gestionarul fondului de vânătoare este din Neamț și Primăria Balcani nu a încheiat contract cu acesta.

Primarul, în calitate de președinte al comisie de intervenție, ar trebui să apeleze la Garda Forestieră.

Este o situație ca toate cele petrecute și în județul Neamț, în ultima vreme. La noi, cel puțin, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Neamț a decis ca 17 primării din zona de munte să încheie contracte cu gestionarii fondurilor de vânătoare până la 30 septembrie, pentru a se putea interveni când ursul coboară în localități și atacă.

C.I.

2 comments

 • Alex

  septembrie 25, 2021 at 4:29 pm

  nesimtitilor!!!!!

  Răspuns

 • Costa

  septembrie 26, 2021 at 12:31 pm

  Mai da-l dracului de urs cacacios.Ia-l acasa daca ti se sfasie inima.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *