HOROSCOP 28 octombrie – 3 noiembrie

„Energia care animă organismul uman este de natură triplă. Electricitate, magnetism şi o energie terţiară, care este menţionată de textele vechi, însă doar vag cunoscută în plan ştiintific. Organismul uman, prin educaţie, şi-a creat o serie de scuturi psihice. În momentul în care transmitem însă un flux mascat de date şi apelăm direct subconştientul, nu discutăm cu segmentul logic raţional, ci dăm ordine direct la nivel de activare genetică. Efectul va fi aproape simultan, deoarece corpul comandă minţii, nu invers cum s-a crezut atâta timp, la fel cum subconştientul controlează total conştientul” – ing. Vadim-Alexandru Pungulescu, membru al Academiei daco-române, cercetător ştiinţific în domeniul electronicii medicale.

Berbec

Cea mai romantică zi a lunii pentru Berbeci se pare că este 28 octombrie, când Venus din Săgetător primește ajutor de la Jupiter aflat în Vărsător. Week-end-ul 30-31 octombrie este perfect, pentru ca nativii să iasă în oraș cu iubitul/iubita sau soțul/soția. Pentru o perioadă mai lungă, nativii sunt conduși de creativitate. Mercur este sincronizat cu Jupiter, astfel că Berbecii vor întâlni prieteni vechi. Ultimele zile din octombrie trebuie folosite la maximum. Noiembrie se anunță cu turbulențe pentru toate zodiile. Marte în Scorpion din 30 octombrie anunță nativii să nu se joace cu economiile lor.

Taur

Pe 28 octombrie, guvernatorul zodiei Taur, Venus, se plimbă prin Săgetător. Jupiter se află în sextil cu Venus aducând o oportunitate fantastică pe plan profesional. Taurii pot ajunge la un nou loc de muncă cu mult mai multe beneficii decât cel anterior. Nativii care lucrează în vânzări, de fapt aproape toți Taurii, vor avea succes în demersurile lor. Octombrie se încheie cu o altă zi spectaculoasă, 31. Mercur și Jupiter creează o zi perfectă pentru orice acord financiar sau negociere. Este optimă și o călătorie de afaceri chiar dacă este duminică.

Gemeni

Pe 28 octombrie, Venus în Săgetător și Jupiter în Vărsător aduc nativilor din Gemeni un aspect perfect pentru romantism și călătorii. Ambele corpuri cerești se află în semne compatibile cu Gemenii. Dincolo de aspectele romantice, 28 octombrie este o zi perfectă pentru afaceri. Pe 31 octombrie, Mercur, guvernatorul zodiei Gemeni se află în trigon cu Jupiter. Ultima zi din octombrie este perfectă pentru semnarea unui acord sau a unui contract. Majoritatea lucrurilor importante trebuie rezolvate la sfârșit de octombrie și în primele zile din noiembrie.

Rac

Mercur, în trigon cu Jupiter pe 31, oferă Racilor o zi perfectă pentru semnarea documentelor. Chiar dacă este duminică, se pot rezolva anumite aspecte administrative sau de afaceri. Ultima zi din octombrie poate fi  folosită și pentru cumpărături, călătorii sau prezentări. În noiembrie apar o mulțime de turbulențe neașteptate. De menționat Luna Nouă din 4 noiembrie care poate distorsiona puternic realitatea nativilor din Rac. Aceștia ar putea depune eforturi destul de mari pentru a remedia situația. Octombrie trebuie folosită la maximum.

Leu

Pe 28 octombrie, Venus luminează Casa iubirii adevărate. Jupiter susține și ajută pe Venus la sfârșit de octombrie. Este un moment prielnic pentru ca nativii să se logodească sau să trăiască ceva cu adevărat special. Ultima zi din lună este perfectă pentru Lei. Ei își pot da acordul pentru încheierea unei afaceri, se pot hotărî să accepte un contract, pot pleca într-o călătorie, își pot programa un discurs. Din 30 octombrie, viața profesională a Leilor va deveni mult mai plăcută. Marte își începe deplasarea prin Scorpion timp de două săptămâni.

Fecioară

Există mai multe modalități prin care Fecioarele pot să se simtă bine pe 28 octombrie. Ei își pot reorganiza casa, pot redecora sau pot cumpăra electrocasnice sau o piesă de mobilier. Ultima zi din octombrie este deosebită. Mercur din Balanță primește ajutor substanțial de la Jupiter aflat în Vărsător. Cei mai mulți dintre nativi se vor bucura de câștigarea unei sume importante.

Începutul de noiembrie aduce semne că lucrurile se vor putea înrăutăți pe la jumătatea lunii. Luna Nouă din 4 noiembrie nu este cea mai bună soluție pentru a lua decizii.

Balanță

Pe 28 octombrie, Venus aflat în sextil cu Jupiter oferă o mulțime de șanse în toate domeniile. Faptul că Venus este coordonatorul Balanței este de foarte mare ajutor pentru nativi. Pe 31 octombrie, Mercur și Jupiter sunt sincrone. Mercur se află în Balanță, iar Jupiter în Vărsător. Din nou, călătoriile, deplasările par să fie în topul acțiunilor nativilor. Este o zi perfectă pentru încheierea de acorduri și semnarea de contracte, chiar dacă este duminică. Începutul de noiembrie poate fi destul de perturbator, de aceea finalul de octombrie este perfect pentru finalizări.

Scorpion

Beneficiile financiare trebuie căutate pe 28 octombrie, când Venus în Săgetător este în sextil cu Jupiter. Această zi ar putea aduce beneficii financiare remarcabile Scorpionilor. Totuși aceste ocazii de a face bani trebuie căutate, nu sunt trimise direct în fața nativilor. Pe 31 octombrie, Mercur și Jupiter oferă una dintre rarele zile din an când nativii își pot da acordul fără rezerve în cazul unei afaceri, în cazul unei locuințe. Noiembrie nu va fi tocmai o lună ușoară, dar nativii vor avea avantajul de a avea pe Marte. Un aspect de mare ajutor.

Săgetător

Pe 28 octombrie, Venus luminează zodia Săgetător și formează un sextil cu Jupiter. Săgetătorii pot călători, se pot distra împreună cu cineva care le este drag sau cu o nouă cucerire romantică. Venus va fi în Săgetător până pe 5 noiembrie. Carisma naturală a nativilor devine irezistibilă pentru toată lumea.

Jupiter este foarte activ, astfel că Săgetătorii au parte de cele mai bune oportunități. Pe 31 octombrie Mercur și Jupiter se află într-o stare de armonie cosmică. Este o perioadă perfectă pentru lansarea unui proiect din domeniul comunicațiilor.

Capricorn

Pe 28 octombrie, Venus și Jupiter se susțin reciproc, aspect care are efecte pozitive în cariera nativilor din Capricorn. Nativii sunt pe valul profesional.

Marte își începe tranzitul prin Scorpion, aspect care va genera o mulțime de activități sociale pentru Capricorni. Chiar dacă aspectele profesionale se vor estompa puțin, nativii vor avea timp să petreacă cu prietenii și cu persoana iubită. Jupiter și Mercur încheie sublim luna octombrie. Ultima zi din lună cade duminica și este perfectă pentru încheierea unui acord important. Capricornii care lucrează în domeniul artelor sunt printre favorizații astrelor.

Vărsător

Pe 28 octombrie, Venus își unește forțele cu Jupiter care se află în Vărsător. Nativii se află acum într-o stare de beatitudine. Cei care sădesc acum semințe profesionale, personale, emoționale și tot felul de semințe, vor primi roadele începând cu 2022. Mercur coordonează Casa banilor altor persoane. Ultima zi din octombrie este perfectă pentru ca nativii să-și prezinte necesitățile financiare pentru noile lor idei de afaceri și investiții unor investitori, bancheri.

Este o zi în care se poate face o vânzare de valoare mare.

Pești

Pe 28 octombrie, Venus în Săgetător și Jupiter în Vărsător stabilesc condițiile perfecte pentru ca nativii din Pești să participe la o întâlnire confidențială sau să prezinte un plan secret la care lucrează. Astrele de la sfârșitul lui octombrie le demonstrează Peștilor că sunt apreciați de conducerea firmei unde lucrează. Pe 31 octombrie, Mercur și Jupiter susține nativii să încheie un acord financiar. Este o zi foarte bună pentru a închiria o casă sau un apartament. Nativii care doresc să cumpere gadgeturi pot alege ultima zi din octombrie.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 512, săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *