Păreri și recenzii Fortuna pariuri

Fortuna este o casă de pariuri foarte apreciată în rândul pariorilor din România. Aceasta este prezentă atât în mediul online, cât și în offline prin agențiile stradale din majoritatea orașelor. Fortuna este cotată atât de bine de către pariorii din România prin prisma ofertelor și cotelor bune pe care le oferă clienților. O să îți prezint cele mai importante păreri Fortuna și aspecte legate de platforma lor de pariuri online.

Interfață prietenoasă

Prima părere pe care ți-o faci atunci când accesezi platfoma de pariuri online Fortuna este despre interfața acesteia. Interfața platformei Fortuna este foarte prietenoasă și intuitivă. Pentru a-ți deschide un cont trebuie doar să apeși pe butonul de înregistrare afișat pe prima pagină și să completezi toate informațiile care ți se cer.

De asemenea, este foarte simplu să plasezi și pariuri, iar dacă vrei să cauți un anumit eveniment sau o anumită echipă poți faci asta scriind numele acestuia în căsuța de căutare din partea stângă de sus a paginii.

Oferta de pariuri

Al doilea aspect important despre care vorbesc pariorii atunci când vine vorba de Fortuna este oferta de pariuri. Aici vei găsi multe discipline sportive pe care să pariezi, cam toate pe care le au și celelalte agenții. În schimb, dacă ești un parior care preferă o ofertă bogată de handicapuri asiatice, atunci nu vei avea prea multe variante aici.

Bonus de bun venit

În ceea ce privește bonusurile, Fortuna stă foarte bine la acest capitol. La Fortuna vei primi ca și client nou un bonus de bun venit de 100% în limita a 500 RON la prima depunere. Pe lângă bonusul de bun venit, Fortuna își surprinde utilizatorii cu bonusuri constante pentru bilete mutiple la care trebuie și un dram de noroc pentru pariori, dar și cu oferte pentru fanii echipei naționale a României.

Aplicație de mobil

Atunci când vorbim de platforme de pariuri online, vorbim despre disponibilitatea de a paria de oriunde. Pe lângă platforma concepută pentru desktop care se mișcă foarte bine, Fortuna are și o aplicație de mobil. Aplicația Fortuna poate fi instalată pe orice dispozitiv, indiferent că rulează un sistem de operare Android sau iOS. Pentru a descărca aplicația Fortuna trebuie să accesezi site-ul casei de pariuri din browserul telefonului și să mergi la secțiunea Mobil. Acolo vei găsi link-ul de descărcare al aplicației.

Fortuna este printre puținele case de pariuri care oferă opțiunea de cash out. Opțiunea cash out îți permite să îți securizezi câștigurile înainte de terminarea meciului.

Agenții stradale și platforme online

Spre deosebire de alte case de pariuri, Fortuna activează atât în agențiile stradale, cât și pe platforma online. Acest lucur vine cu un mare avantaj. Pe lângă metodele de depunere și retragere clasice, cum ar fi plata prin card bancar sau transfer bancar, la Fortuna poți depune în oricare din agențiile stradale direct în contul tău de jucător. Tot ce trebuie să faci este să mergi la cea mai apropiată agenție stradală Fortuna și să prezinți documentul de identitate. Acest lucru este simplu de făcut deoarece agențiile Fortuna sunt răspândite în toate orașele și în mai multe zone din orașe. Pentru retragere, poți folosi ori metodele amintite mai sus pentru depunere, ori varianta de retragere direct din agențiile stradale.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *