S-a modificat schimbarea. Concursurile de dans de la Piatra Neamț se țin, fără spectatori

La finalul acestei săptămâni, între 15 și 17 octombrie, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț erau programate Campionatul Național de 10 Dansuri, Campionatul Național Under 21 Latino și Romanian Dance Festival. La eveniment ar fi trebuit să participe „1000 de sportivi din peste 100 de cluburi din țară și din străinătate” plus antrenori, arbitri și spectatori.

Având în vedere situația pandemică, Piatra Neamț având o incidență a cazurilor COVID-19 ce trecuse de 9 la mia de locuitori, ieri, 14 octombrie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a propus reprogramarea / amânarea evenimentului. După nici 24 de ore, în timp ce rata infectării a crescut la Piatra Neamț, același Comitet a devenit mai permisiv și a anulat vechea hotărâre, punând în loc alta. Concursurile de dans la Sala Polivalentă se vor desfășura fără spectatori, numărul maxim de sportivi ce vor putea participa este de 400, care „vor fi repartizați pe cele două zile de concurs, pe cele 4 programe zilnice propuse prin adresă, numărul maxim de sportivi dintr-un program fiind de 80”.

Dacă mâine nu se va schimba modificarea modificării, acestea sunt regulile după care se va dansa la Sala Polivalentă din Piatra Neamț. (V.B.)

HCJSU nr. 105_2021

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *