320 oportunități de angajare, joburi pe alese la mari companii din Neamț

locuri-de-munca-neamtNemțenii care își caută un loc de muncă sau vrea să schimbe angajatorul au la dispoziție de luni, 8 noiembrie, 320 de joburi la firmele private din Neamț. Printre ofertanți sunt și companii mari, care caută și oameni calificați, dar și specialiști cu studii superioare, chiar apți de a fi manageri.

136 locuri de muncă sunt în zona Piatra-Neamț. Firma Petrocart caută să angajeze un stivuitorist, un lăcătuș mecanic, un electrician, dar și un inginer mecanic și un inginer chimist. În domeniul silviculturii, firma Romanel are nevoie de un strungar, 10 fasonatori cherestea, doi electricieni și 4 muncitori necalificați. Mai sunt oferte de la firme care angajează patiseri, vânzători, manipulanți mărfuri, confecționere textile.

Oferta de muncă din zona Roman cuprinde 120 de joburi. Elerom are de muncă și pentru meseriași (lăcătuș, sudor, tâmplar), dar și pentru cei cu studii superioare – 3 ingienri electrotehniști. La Cersanit este nevoie de 20 muncitori necalificați, în vreme ce la Romanian Systems Management sunt 7 locuri de muncă pentru operator ceramică.

Angajatorii privați din zona Târgu Neamț oferă 64 de locuri de muncă, la fel ca săptămâna trecută. Cele mai multe joburi sunt la firme din oraș din domeniul confecții și artă decorativă, mecanic, mobilă și construcții.

Lista completă cu joburile disponibile și informații despre angajatori pot fi obținute la telefonul 0233.237780 al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Neamț.

C.I.