Colonelul Mihai Ciprian Mitrea, șeful ISU Neamț, decorat de președintele României

Astăzi, 30 noiembrie, colonelul Mihai Ciprian Mitrea, șeful ISU Neamț, a primit distincția Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari. Înalta distincție a fost acordată în cadrul ceremoniei desfășurate la Palatul Cotroceni „în semn de apreciere pentru importanta contribuție și profesionalismul dovedite în asigurarea actului medical în cadrul Ministerului Afacerilor Interne”, potrivit decretului semnat de președintele Klaus Iohannis.

Col. Mihai Ciprian Mitrea, care este la comanda ISU Neamț în urma concursului din august 2021, ne-a declarat că onoarea de a primi astăzi această decorație este cea mai prețioasă. „Este vârful aprecierii activității pe care am desfășurat-o în calitate de militar. A fost acordată la propunerea șefilor ierarhici, a inspectorului general de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și ulterior cu aprobarea domnului prim-ministru. A fost o surpriză și pentru mine, am aflat zilele acestea. Presupun că s-a luat în considerare și activitatea desfășurată la ISU Vaslui, nu doar cea de la Neamț și pe coordonarea activității specifice din timpul pandemiei din cele două județe”. Col. Mihai Ciprian Mitrea a fost împuternicit la comanda ISU Neamț în iulie 2020, după ce generalul Ioan Nițică s-a îmbolnăvit. A fost prim-adjunctul regretatului general Ioan Nițică și după preluarea șefiei inspectoratului, a fost detașat și la ISU Vaslui, pentru 6 luni.

La ceremonia de astăzi de la Cotroceni au mai participat premierul Nicolae Ciucă și miniștri Apărării și ai Afacerilor Interne.

C.I.

One comment

  • SUBSEMNATUL

    noiembrie 30, 2021 at 7:23 pm

    Mda… poate sunt verificate si ultimele concursuri cu 10. La care, dupa contestatii au crescut toate notele mai mici, schimbandu-se raspunsurile “incorecte” initial, dar cei de 10, ce le-au “stiut”… nu au fost depunctati. Puteti vede totul pe pagina ISU, la cariera, verificati contestatiile si observatiile comisiei de solutiinare a contestatiilor. Sunt concursuri aranjate pentru oameni de 10, cu raspunsuri gresite, stiute doar de aceia, si apoi constatate eronat formulate si in afara tematicii/bibliografiei. Aceste concursuri ar fi trebuit reorganizate, tinand cont de numarul de note modificate ca urmare a contestatiilor si supozitiei de frauda. Merita decoratia… dar poate nu stia de aceste aspecte. Investigati, daca aveti curaj!

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *