Horoscop 25 noiembrie – 1 decembrie

Sun Tzu în „Arta războiului”, scria:

  • „arta supremă a războiului este învingerea inamicului fără luptă”;
  • „întreaga artă a războiului se bazează pe înşelăciune”.
  • „discreditaţi tot ceea ce merge bine în ţara inamicului”;
  • „implicaţi reprezentanţii claselor conducătoare ai ţării inamice în afaceri dubioase;
  • „întărâtați tinerii împotriva bătrânilor”;
  • „răspândiți discordia şi conflictele între cetăţenii ţărilor ostile”;
  • „dăruiţi inamicului băieţi tineri şi femei pentru a le suci capul, precum şi jad de mătase pentru a le aţâţa ambiţiile”.

Seamănă cu ceva ce trăim?

Berbec

Luna se află în tranziție prin Leu începând cu 25 noiembrie. Este un loc astrologic generator de bucurie pentru Berbeci. Soarele se află în tranzit prin Semnul de Foc al Săgetătorului, ceea ce reprezintă un alt avantaj pentru Berbeci. Pe 26 noiembrie, Luna în tranzit recomandă nativilor să caute și să cumpere bunuri de lux, doar dacă acestea au reduceri comerciale. Saturn îl susține pe Mercur pe 29 noiembrie. Este o altă zi bună pentru shopping. Mai ales pentru căutarea de bunuri la care Berbecii visează de mai mult timp.

Taur

Din punct de vedere romantic, Taurii care se află la prima întâlnire sau nativii care speră să întâlnească o persoană deosebită, să se concentreze asupra perioadei zilelor magice – 30 noiembrie și 1 decembrie. În aceste zile, Venus aflat în Capricorn lucrează îndeaproape cu Neptun aflat în Pești. Taurii care sunt invitați, să accepte! Marte se află în zodia opusă Taurului, Scorpionul. În această perioadă nativii trebuie să fie cooperanți și concilianți și să devină insistenți. Dacă nativii încearcă să manevreze lucrurile după modul lor de a gândi, vor avea o opoziție acerbă. Cariera Taurilor este pe calea cea bună.

Gemeni

Marte aflat în tranzit prin Scorpion până prin 14-15 decembrie, va umple cu bunătăți toate aspecte vieții nativilor din Gemeni. Opoziția dintre Marte și Uranus poate indica faptul că unii dintre Gemeni sunt pe cale să își părăsească serviciul actual. Mai ales că vor primi această veste fără un anunț prealabil și fără să primească preaviz. Venus se află în Semnul de Pământ al Capricornului, în Casa banilor altor persoane. Acest aspect poate genera inițiative din partea unor cunoștințe sau a unor persoane cu care nativii au făcut și fac afaceri. Aceștia vor trimite o sumă de bani Gemenilor.

Rac

În noaptea magică a Sf. Andrei, pe 30 noiembrie, Racii aflați într-o relație vor avea parte de mai multe ore sublime, pline de farmec. Toate acestea se datorează lui Venus aflat în Capricorn, în Casa parteneriatelor Racilor. Casa căsătoriei Racilor este sincronizată cu Neptun, planeta iubirii necondiționate, care se află acum în Pești. Astrele concură ca Racii să petreacă o seară cu persoana cu care își împart viața, la o cină specială. Soarele și Saturn trimit Racilor energii reconfortante, pe termen lung. Promisiunile făcute acum sunt promisiuni care vor fi ținute și împlinite.

Leu

Marte se opune lui Uranus într-un alt mod, diferit. Marte conduce Casa călătoriilor, astfel că unii dintre nativi pot avea probleme cu importul-exportul produselor. Leii pot întâmpina dificultăți cu obținerea unei vize, nu neapărat pentru ei, ci mai ales pentru un prieten/iubit care are nevoie de aceste documente. Unii dintre nativi pot avea probleme cu o speță juridică. Aceasta se concentrează în special în mediul academic, avându-i pe Lei în postura de lector, profesor, administrator sau student.

Fecioară

O cheltuială consistentă poate apărea în balanța bugetului nativilor din Fecioară. Această cheltuială se datorează lui Marte care se opune lui Uranus. Marte este conducătorul natural al Casei banilor altor persoane. Chiar dacă este un sfârșit de an obișnuit pentru finanțele Fecioarelor, nativii să fie încrezători că în anul 2022 vor avea parte de câștiguri substanțiale. Saturn se află în Casa sarcinilor zilnice, a rutinei de zi cu zi a Fecioarelor. Cei mai mulți dintre nativi vor simți o presiune pe acest gen de activități. Dacă se pot amâna orice discuții sau lansări importante până în decembrie, ar trebui ca nativii să aștepte până atunci.

Balanță

Venus, guvernatorul Balanței preia conducerea. Venus se află într-un unghi excelent față de Uranus aflat în Taur și față de Marte aflat în Scorpion. Acest aspect semnifică faptul că Venus va acționa ca un negociator pentru a reduce tensiunea de pe umerii Balanțelor. Venus se află acum în Casa familiei nativilor, astfel că mama sau tatăl Balanțelor îi pot ajuta pe aceștia cu bani. Marte îi ajută pe nativii care au probleme de sănătate. Dacă aceștia doresc să facă o intervenție, această perioadă este printre cele mai  bune din punct de vedere astrologic.

Scorpion

Marte se află în Scorpion pentru prima dată în ultimii doi ani. Acesta este un atu puternic pentru nativii din Scorpion cel puțin până la jumătatea lui decembrie. Marte stimulează curajul înnăscut, determinarea și rezistența nativilor. Dacă cineva crede că îi poate deranja în această perioadă pe Scorpioni, vor avea surprize dintre cele mai neplăcute. Scorpionii sunt acum pasionați de ceea ce fac și persuasivi. Venus în Capricorn domolește efectele neplăcute generate de Uranus aflat în Taur.

Săgetător

Astrele oferă pe 30 noiembrie o seară perfectă pentru o logodnă și/sau o noapte romantică magică. Acum, Venus, planeta iubirii și Neptun, planeta iubirii necondiționate, lucrează împreună pentru ca Săgetătorii să profite de această oportunitate astrală. Pe 30 noiembrie-1 decembrie, Soarele se află în Săgetător. Soarele formează un unghi ideal față de Saturn în Vărsător, aspect care va ajuta nativii să-și respecte promisiunile făcute în noapte Sf. Andrei persoanei iubite. Luna decembrie va fi mai bună decât noiembrie pentru Săgetători. Uranus se va afla în primul rând și va susține toate acțiunile nativilor.

Capricorn

Ziua specială din noiembrie este data de 30, când Venus aflat în Capricorn primește o undă energetică de la Neptun. Neptun îl trimite pe Cupidon împreună cu mica lui flotă de îngeri spre Capricorni. Aceștia se vor întâlni cu Cupidon, dar nu la ei acasă. Vor trebui să meargă la o petrecere, la cinema, la o petrecere acasă la cineva sau într-un loc cu mulți oameni pentru ca îngerii lui Cupidon să-și poată realiza misiunea. Luna decembrie se anunță cu mai multe realizări decât noiembrie. Lucrurile vor începe să se aranjeze și pe plan romantic. Unii dintre nativi vor fi curtați, chiar dacă sunt căsătoriți. Atenție, aici pot fi capcane.

Vărsător

Marte se află în Casa carierei nativilor din Vărsător. Uranus se află la polul opus lui Marte, în Casa de acasă a Vărsătorilor. O persoană de la locul de muncă al nativilor nu va fi de acord cu faptul că Vărsătorii mai pleacă de la serviciu pentru a rezolva unele lucruri acasă. Este luna sărbătorilor, iar acum angajații mai sunt învoiți. Nu va fi valabil și pentru nativii din Vărsător. Venus se pregătește să intre în Casa de acasă a nativilor din Vărsător. Unii dintre nativi sunt deja tentați să înceapă o aventură amoroasă. Întâlnirea cu o persoană căsătorită este rețeta pentru dezastru.

Pești

O zi perfectă pentru nativii din Pești este 30 noiembrie. Venus se află în Capricorn și are tot ajutorul lui Neptun aflat în Pești. Această influență durează cel puțin două zile. Este o perioadă ideală pentru a sărbători și pentru dragoste. Marte se află în Scorpion, un loc în care Marte se plimbă până la jumătatea lui decembrie. Marte în Semnul de Apă al Scorpionului este un plus pentru Pești. Nativii se vor simți bine în decembrie, deoarece Marte va intra în Casa premiilor, a onorurilor și a premiilor. Peștii să se pregătească pentru faptul că vor intra pe calea succesului. Nu oricine rezistă bine la succes.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 515, săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *