Ai nevoie de reparații telefoane Apple, Samsung sau Huawei? Bazează-te pe Glassgsm

Cele trei branduri de telefoane se află în topul alegerilor oamenilor și nu e de mirare de ce. Noile modele au tehnologii la care în trecut visam și în fiecare an ne surprind cu ceva nou. Aceste telefoane sunt investiții financiare majore și cu toții ne-am găsit în situația de a jura că vom avea grijă de ele ca de ochii din cap. Însă accidentele tot se întâmplă, iar în momentul în care scapi telefonul pe pământ și se crapă, la fel o face și sufletul tău. Bineînțeles că nu îți permiți să îți cumperi alt telefon, dar ce s-a stricat tot poți înlocui.

Dar în cazul acestor branduri de telefoane este bine să fii precaut când vine vorba de service-ul la care le duci la reparat. Dacă ai nevoie de servicii de reparatii telefoane Apple, Samsung sau Huawei, ai încredere în service-uri autorizate, precum Glassgsm.

Reparații telefoane Apple rapide, sigure, de calitate

Cu siguranță un astfel de telefon merită și înlocuire a pieselor defecte cu altele originale sau de calitate premium. Iar cei de la Glassgsm asta oferă. Nu îți vei face nicio clipă griji că îți vor înlocui piesele cu unele de slabă calitate. Sediul Glassgsm, cu pagina oficială glassgsm.ro, este în Suceava, însă oameni de pretutindeni din țară trimit aici telefoanele prin curier.

Dacă vii la sediul lor, reparația poate fi făcută pe loc, iar în funcție de severitatea problemei, stoc disponibil de piese, programare, timpul de reparație durează. În medie vorbim de 30 de minute și poți și asista la reparația telefonului tău. Dacă îl lași la reparat, cei de la Glassgsm îți pot oferi un telefon în schimb pentru a-l utiliza până al tău este gata. Fiecare telefon primește garanție în funcție de reparație, ce durează între 90-180 de zile. Dacă sunt respectate indicațiile tehnicianului, reparația este una durabilă. La reparațiile modelelor de iPhone 7 și 8 ce depășesc suma de 300 lei, clienții primesc o husă cadou la alegere.

Trimiterea telefonului la service prin curier

Glassgsm este definit de profesionalism, iar recenziile oamenilor vorbesc de la sine. Deci dacă îți trimiți telefonul prin curier nu ai de ce să te îngrijorezi că rămâi fără telefon. Pe site-ul glassgsm.ro alegi modelul telefonului, reparația, completezi datele personale, după care finalizează cu opțiunea cheamă un curier.

Dacă dispun de piesele necesare, procesul se rezumă la 3 zile. În prima zi se trimite telefonul, în a doua zi ajunge la sediu și este reparat și livrat, iar în a treia zi ajunge înapoi la client.

Decodări și resoftări ale telefoanelor

Pe lângă reparații, cei de la Glassgsm se ocupă și de decodări și resoftări. Dacă vrei să afli care este prețul unei decodări poți completa un formular online pe glassgsm.ro. Tot acolo poți vizualiza toate reparațiile pe care le efectuează echipa, cum ar fi înlocuire antenă WiFi, display, sticlă, antenă gsm, buton on/off sau cele de volum, difuzor, camere, baterie, senzor, port de încărcare și multe altele.

Descoperă recenziile clienților și alte informații din pagina oficială.

Contact:

[email protected]

0745 554 645

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *