Horoscop 16-22 decembrie

„În viitorul apropiat, spitalele vor fi o combinaţie între tehnici chirurgicale moderne şi echilibrarea energiei spirituale. De exemplu, ţi-ai sucit încheietura mâinii. Intri în spital şi un consilier spiritual îţi evaluează energia. Această persoană instruită în domeniu, foloseşte echipamente moderne de vizualizarea a aurei pentru a-ţi evalua afecţiunea” – Alfred, Jay, “Our Invisible Bodies: Scientific Evidence for Subtle Bodies”.

Berbec

Luna Plină cade în Gemeni pe 19 decembrie și deschide pofta de călătorie nativilor din Berbec. Nativii muncesc peste program, pentru a lăsa totul terminat la lucru, pentru a se bucura de călătorie. Efortul va merita, deoarece Luna Plină participă la discuția amicală dintre Jupiter și Soare. Foarte probabil ca Berbecii să fie invitați la o petrecere.  Amintindu-ne că Soarele guvernează Casa dragostei adevărate a Berbecilor, trebuie luate în calcul romantismul și distracția. Poziția avantajoasă a lui Mercur din 20 decembrie față de Soare aduce pe masa Berbecilor un contract avantajos.

Taur

Luna Plină din 19 decembrie subliniază banii, finanțele nativilor din Taur. Aceștia vor fi prin magazine căutând cadouri pentru rude și prieteni. Totuși, se recomandă Taurilor să rămână în limitele bugetului, mai ales că se prefigurează o călătorie îndepărtată în perioada lui decembrie. Jupiter în conjuncție cu Soarele pe 20 decembrie aduce vești importante pentru cariera nativilor. Se deschid unele uși pentru ca Taurii să câștige mai mulți bani. Este posibil ca unii Tauri să fie observați de către o persoană importantă care le va face o ofertă de muncă.

Gemeni

Partenerul nativilor se află în centrul preocupărilor la Luna Plină din 19 decembrie care cade în Gemeni.  Dar, până pe 19-20, Gemenii mai au suficient timp pentru a se gândi la nevoile lor. Luna Plină este susținută de Jupiter astfel că lucrurile se vor derula „ca pe roate”. Venus își începe mișcarea retrogradă prin Casa financiară a Gemenilor începând cu 20 decembrie. Este un moment foarte bun pentru o ședință împreună cu contabilul și brokerul pentru a trage linie la sfârșit de an.

Rac

Intimitate și odihnă sunt dorințele simple ale Racilor până la Luna Plină din 19 decembrie care cade în Gemeni. Cu siguranță că nativii vor munci pe brânci până prin 20 decembrie, iar rezultatele bine se vor vedea. Se recomandă Racilor să își păstrează o imunitate puternică, mai ales că este și sezonul răcelilor și gripelor. Luna Plină din 19 deschide ușa către o discuție cu un psiholog. Este binevenită această discuție datorită tensiunilor interioare pe care le-au resimțit până acum Racii. Jupiter poate să aducă nativilor un cec consistent.

Leu

Luna Plină din 19 decembrie cade în Gemeni, aspect care deschide ușile unor evenimente sociale pentru Lei. Gemenii sunt „doi” astfel că evenimentele plăcute pot veni la dublu. Luna Plină și Jupiter oferă veselie, stare de bine nativilor din Leu. Indiferent unde vor lua cina nativii, acela va fi un loc deosebit, luxos și plin de căldură. Luna în Gemeni oferă o conversație plină de știri și informații fascinante. Mercur preia conducerea pe 20-21 decembrie, fiind asistat de Uranus. Doar avantaje pentru Lei.

Fecioară

Veștile incitante apar în sectorul carierei nativilor din Fecioară. Luna Plină din 19 decembrie cade în Gemeni și este una dintre cele mai bune din 2021. Un aspect profesional va fi dus la apogeu în sens pozitiv. Jupiter se află într-un unghi ideal față de Luna Plină, iar Jupiter este cunoscut că aduce succes financiar și vești bune legate de carieră. Luna Plină va aduce cu siguranță un motiv de sărbătorire. Mercur aduce aplauze din partea superiorilor între 20 și 21 decembrie, deoarece Mercur se află în Casa creativității în perioada Lunii Pline.

Balanță

Luna Plină din 19 decembrie este superbă și cade în Gemeni. Această Lună luminează Casa călătoriilor îndepărtate a nativilor din Balanță. Aici intră și oameni pe care nativii îi cunosc, dar trăiesc în străinătate. Această Lună Plină este una dintre cele mai frumoase ale anului și Jupiter se află într-o poziție perfectă față de Lună. Acest aspect aduce oportunități deosebite pentru Balanțe. În același timp, nativii vor fi înconjurați cu dragoste și căldură de către familie și prieteni. Nativii care au spețe legale în desfășurare vor avea rezultate excelente.

Scorpion

O Lună Plină în Gemeni și care îl are pe Mercur în frunte este unul dintre aspectele care îi face pe Scorpioni să simtă curenți electrici circulând în propriul sistem. Uranus, planeta surprizei și Mercur comunică excelent în această perioadă aducând vești neașteptate, pozitive și incitante despre bani. De asemenea, Jupiter și Soarele se află în armonie, aducând vești grozave despre carieră prin obținerea unei victorii. Unii dintre nativi vor primi un bonus sau câștigă un comision mult mai mare decât se așteptau.

Săgetător

Luna Plină luminează Casa parteneriatelor Săgetătorilor. Aici, nativii pot observa atât persoanele care sunt alături de ei, dar și persoanele care îi atacă, cu diferite motive. Este vorba despre dușmanii deschiși, care își anunță intențiile. Având în vedere poziția astrelor, dușmanii Săgetătorilor nu au în această lună rezistența să continue planurile de a face rău. Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, se află într-o poziție perfectă față de Luna Plină. Acest lucru cântărește mai mult decât în cazul altor zodii. Jupiter are puterea de a aduce un miracol Săgetătorilor.

Capricorn

Venus își începe mișcarea retrogradă odată cu Luna Plină, care cade în Gemeni, pe 20 decembrie. Venus guvernează frumusețea, luxul, distracția și dragostea. În cazul Capricornilor, Venus guvernează Casa iubirii adevărate, dar și Casa carierei. Dacă anumiți clienți devin inaccesibili, nativii pot da vina pe Venus. Luna Plină îi ajută pe Capricorni să încheie unul sau două proiecte mari, de anvergură. Jupiter aruncă energii aurii asupra Lunii Pline. Jupiter se află acum în ultimele zile ale Vărsătorului, în Casa veniturilor obținute a Capricornilor. Nativii au mari șanse să primească o recompensă pentru toată munca grea depusă până acum.

Vărsător

Luna Plină cade în Gemeni pe 19 decembrie și povestește Vărsătorilor despre dragostea romantică. Această Lună Plină va fi probabil preferata anului pentru Vărsători. Oferă nativilor o experiență romantică cel puțin palpitantă, dacă nu condimentată. Vărsătorii vor fi uimiți de dragostea pe care le-o oferă o persoană nouă cu care se întâlnesc. Ei pot primi și o cerere în căsătorie, fie că sunt femei sau bărbați. De asemenea, nativii pot primi un cadou frumos și scump de la iubitul/iubita lor. Prietenii vor ocupa un loc foarte important în viața Vărsătorilor în această lună.

Pești

Lună Plină din 19 decembrie cade în Gemeni și luminează Casa de acasă și a familiei nativilor din Pești. Anul acesta, Luna Plină oferă o vacanță binemeritată nativilor din Pești. Sentimentul cald de apropiere oferit de familia Peștilor este destul de rafinat anul acesta. Jupiter se află în armonie cu Soarele aflat în Săgetător și Jupiter se completează perfect cu Luna Plină. Anul acesta va fi remarcabil, deoarece familia nativilor nu a putut sărbători împreună sărbătorile anul trecut din cauza pandemiei. Acum se pare că totul este posibil.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 519, săptămâna 16 – 22 decembrie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *