Horoscop de sărbători

Revelionul de anul acesta va mulțumi pe majoritatea nativilor din zodii. Luna va fi în tranzit prin Săgetător, un loc deosebit de plăcut pentru toată lumea. Celelalte planete vor fi calde și prietenoase una cu cealaltă. Seara va străluci atât sub luminile artificiilor, cât și datorită bunei dispoziții, a spiritului de glumă și a bucuriei întâlnirii dintre oameni. La mulți ani cititorilor „Mesagerului de Neamț” și un an nou cu mult spor din partea astrelor!

Berbec

De Crăciun, Luna aflată în tranzit, Uranus și Soarele se află în trigon. Berbecii vor avea surprize plăcute, distractive toată ziua. Pe 28-29 decembrie, Jupiter se mută în Pești până în mai 2022. În următoarele luni, nativii se pot pregăti pentru un nou și important capitol din viața lor. Jupiter va tranzita zodia Berbec pentru prima dată în ultimii 12 ani, ceea ce le va oferi numeroase avantaje. Revelionul va fi plin de surprize, deoarece mai multe planete se află în Casa faimei Berbecilor. Anul 2022 pare să fie unul dintre cei mai buni pentru Berbeci, datorită lui Jupiter. Dar nu în ianuarie.

Taur

Venus este planeta guvernatoare a Tarului. Faptul că Venus retrogradează din 20 decembrie, oferă nativilor o încetinire a ritmului. Ceea ce se potrivește perfect cu nevoia Taurilor de a se odihni, de a se relaxa. Lucrurile pot fi abordate mai lejer, oferind posibilitatea nativilor de a le face cu calm. Jupiter luminează Casa speranțelor și a dorințelor Taurilor din 29 decembrie. În anul care vine, Taurii vor vedea cele mai înflăcărate vise ale lor devenind realitate. Revelionul va fi cel mai bine petrecut de către Tauri în privat, cu persoana iubită. Tot ce visează în noaptea dintre ani nativii, se va materializa în 2022.

 Gemeni

Ziua de Crăciun este spectaculoasă astrologic, deoarece Luna în tranzit în Fecioară, Uranus în Taur și Mercur în Capricorn se află în trigon. Gemenii se pot aștepta la un cadou valoros, la care nu s-au așteptat niciodată. Revelionul se află sub semnul Lunii în tranzit în Săgetător. Gemenii să își lase partenerii să plănuiască noapte dintre ani. Anul acesta, nativii pot petrece acasă sărbătorile cu multă bucurie. Se pare că partenerul nativilor îi va surprinde plăcut, deoarece Uranus și Luna oferă zile magice nativilor.

Rac

Ziua de Crăciun ar trebui să fie o zi fericită și plină de căldură. Luna se află în tranzit prin Fecioară și primește un ajutor electrizant de la Uranus aflat în Taur și de la Mercur care străbate zodia Capricorn. Toate acestea sunt Semne de Pământ care sunt compatibile cu Semnul de Apă al Racului. Aceste aspecte astrologice indică fericire. Pe 28-29 decembrie, Jupiter se mută în Pești, unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le tranzitează Jupiter din zodiac. Poate fi vorba și despre import-export, chestiuni legate de imigrare și cele care implică cetățenia, inclusiv munca în alte țări.

Leu

Revelionul ar trebui să fie distractiv, chiar dacă Leii decid să rămână acasă. Dacă vor petrece noaptea dintre ani acasă la ei sau la un prieten, nativii să facă acele lucruri mici care fac minuni și creează o atmosferă specială. Luna în tranzit prin Săgetător se află în Casa iubirii adevărate a Leilor. Cu alte cuvinte, Crăciunul și Revelionul pot fi petrecute în doi sau în cercul de prieteni foarte apropiați. Pe 28-29 decembrie, Jupiter intră în Pești, un aspect rar. Leii au avut parte de un trailer despre ce va urma în 2022, în perioada mai-iulie anul curent.

Fecioară

Ziua de Crăciun este o zi specială pentru Fecioare, deoarece Luna în tranzit se află în Fecioară. Uranus aflat în Taur și Soarele aflat în Capricorn susțin Luna. Zilele din preajma Crăciunului sunt pline de surprize și expresii spontane de bucurie. Revelionul are Luna în tranzit prin Săgetător, accentuând aspecte legate de casă și de familie ale nativilor. Pe 28 decembrie, Jupiter se mută în Pești, este un aspect vital pentru fecioare. Aceștia trebuie să urmărească parcursul lui Jupiter. Jupiter în Pești favorizează cel mai mult pe nativii din Fecioară în privința căsătoriei, în 2022.

Balanță

Ajunul Anului Nou ar trebui să fie memorabil pentru nativii din Balanță deoarece Luna se află în tranzit prin Săgetător. Balanțele își pot petrece Revelionul departe de casă. Soarele se află într-un unghi ideal față de Uranus, astfel că surprizele frumoase vor destinde trecerea dintre ani. Nativii vor fi înconjurați de prieteni. Balanțele se bucură de mai multe corpuri cerești aflate în tranzit prin Capricorn: Soarele, Venus, Mercur și Pluton. Jupiter în Pești până prin mai 2022 va întări sănătatea nativilor și îi va ajuta la locul de muncă.

Scorpion

Ziua de Crăciun ar trebui să fie foarte distractivă pentru Scorpioni, deoarece Luna se află în tranzit prin Fecioară. Luna luminează în această perioadă Casa speranțelor și dorințelor nativilor. Aici sunt incluși și prietenii Scorpionilor, astfel că se anunță un Crăciun plin de viață, dinamic. Revelionul pare să fie liniștit pentru nativi. Se pare că Scorpionii vor să mai reducă turația la trecerea dintre ani. Scorpionii preferă să fie înconjurați de cei pe care îi iubesc în această perioadă. Pe 28-29 decembrie, Jupiter intră în Pești, în Casa iubirii adevărate a nativilor, un aspect deosebit de benefic pentru Scorpioni.

Săgetător

Crăciunul și Revelionul sunt frumoase, dar mai ales trecerea dintre ani stă sub tranzitul Lunii prin Săgetător. Nativii pot sărbători frumos într-un mod liniștit, romantic sau împreună cu câțiva prieteni. Pe 28 decembrie, Jupiter, guvernatorul Săgetătorilor, se mută în Pești. Jupiter va lumina Casa familiei nativilor din Săgetător. Acum este o perioadă de câteva luni în care nativii vor înregistra progrese însemnate pe frontul de acasă. Săgetătorii vor fi foarte favorizați în legătură cu chestiunile legate de imobiliare și orice se află în legătură cu familia și casa.

Capricorn

Ziua de Crăciun are Luna în tranzit prin Fecioară, Soarele în Capricorn, iar Uranus, planeta surprizei, se află în Taur. Această este o zi deosebită pentru Capricorni, în toate privințele. Jupiter se află în Pești, în Casa comunicării nativilor din Capricorn. Zodia Pești este un Semn de Apă compatibil cu Semnul de Pământ al Capricornului. Accentul, precum și cel mai impresionant progres vor fi în artele comunicării. Nativii vor învăța să comunice într-un mod sofisticat, fie prin scriere, fie prin vorbire, predare, editare sau codare.

Vărsător

Pe 28 decembrie, Jupiter părăsește zodia Vărsător și intră în Pești în următoarele 2-3 zile. Chiar dacă Jupiter se îndepărtează de nativii din Vărsător, acestora le va plăcea ce vor trăi în 2022. Jupiter în Pești va lumina în 2022 Casa recompenselor financiare ale Vărsătorilor. Chiar dacă unele premii în bani vin cu întârziere, vor veni și vor crește prestigiul nativilor. Sumele pe care le vor primi nativii în 2022, vor fi, probabil, printre cele mai mari pe care le-au primit Vărsătorii până acum. Ei vor putea să-și cumpere o casă, să facă un copil sau să înceapă o afacere.

Pești

Crăciunul are de parte lui Luna aflată în tranzit prin Săgetător. Faptul că Soarele se află în Capricorn și Uranus în Taur, transformă perioada sărbătorilor în una deosebită, cum Peștii nu au mai trăit de mulți ani. Cea mai bună zi a ta va fi 25 decembrie, indiferent dacă sărbătorești sau nu Crăciunul. Pe 28-29 decembrie, Jupiter intră în Pești, un aspect deosebit de benefic pentru nativii zodiei. Aceștia se vor bucura de aceste roade astrologice până la jumătatea lunii mai din 2022.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *