Sărbători la Înălțime la SHOPPING CITY PIATRA-NEAMȚ: premii instant pentru utilizatorii SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali

Piatra Neamț, 6 decembrie 2021 – Anul acesta, Shopping City Piatra-Neamț aduce la un nou nivel experiența pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. Sub conceptul Sărbători la Înălțime, centrul comercial își invită clienții să se bucure mai mult de timpul liber alături de cei dragi și să transforme căutarea cadourilor într-o experiență distractivă și lipsită de griji. Așadar, până pe 24 decembrie, utilizatorii aplicației mobile de loialitate SPOT sunt răsfățați cu premii instant la cumpărături oferite la Info Point, iar cei care scanează un bon de minimum 20 de lei în aplicație intră automat în tragerea la sorți pentru marele premiu. În plus, începând cu 10 decembrie clienții se pot bucura de serviciul gratuit de împachetare a cadourilor de Crăciun.

Premii instant pentru utilizatorii aplicației SPOT

Așadar, cei care au pornit în marea căutare a darurilor de Crăciun și au downloadat aplicația SPOT sunt recompensați cu vouchere cadou instant pe care le pot ridica de la Info Point: la cumpărături de minimum 500 de lei, primesc un voucher cadou de 50 dei, cei care fac shopping de 800 de lei sunt răsplătiți cu un  voucher cadou în valoare de 100 lei, iar la cumpărături de minimum 1000 de lei, valoarea voucherului este de 150 de lei.

În plus, toți clienții care scanează bonuri de minimum 20 de lei în aplicația mobilă SPOT, în perioada 3 decembrie – 24 decembrie, intră automat în tragerea la sorți, ce se desfășoară exclusiv în aplicația SPOT, pentru câștigarea unui set de bijuterii din aur compus din lanț, brățară și set cercei.

Serviciu gratuit de împachetare a cadourilor și decorațiuni handmade

Și anul acesta, Shopping City Piatra-Neamț vine în ajutorul clienților punând la dispoziție un serviciu gratuit de împachetare a cadourilor, ce poate fi accesat zilnic (Luni-Vineri: 14:00-19:00, Sâmbătă -Duminică: 12:00 – 19:00), la standul special amenajat pe galerie (în zona scărilor rulante). Până pe 24 decembrie, centrul comercial va găzdui și patru spații speciale pentru comercializarea decorațiunilor handmade de Crăciun pentru cei pasionați de lucrurile unicat, lucrate de meșteri cu migală. Acstea pot fi găsite în zona magazinului Bershka și în zona caselor de marcat de la Carrefour.

Ce este aplicația SPOT și cum se instalează?

Experiența de shopping de Crăciun este completă doar cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Shopping City Piata-Neamț. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 13 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle* din țară. Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Shopping City Piatra-Neamț controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții și respectă toate măsurile impuse de autorități.

Despre Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din județul Neamț, găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: Bershka, New Yorker, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, Gatta, Intersport, Salamander, H&M, Marelbo, Office Shoes, Various Brands, Noriel, Kendra, Beauty Mania, DM și Altex.

Pe lângă un mix complet de retail pentru toate categoriile de vârstă și interese, Shopping City Piatra-Neamț oferă vizitatorilor și cel mai modern cinematograf multiplex Cinema City din regiune, cu șase săli ce dispun de cele mai avansate tehnologii, pentru vizionarea filmelor în 2D şi 3D, la o calitate superioară

Shopping City Piatra-Neamt este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *