Servicii medicale de calitate la Centrul de recuperare „KineMedicine” din Târgu Neamţ

Centrul de recuperare „KineMedicine” din Târgu Neamţ oferă o gamă complexă de servicii medicale, cuprinyând evaluarea aparatului locomotor, tratamente de kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic şi terapie manuală.

Centrul de recuperare „KineMedicine” colaborează cu doi medici, respectiv cu dr. Alexandru Purcel, medic ordoped la spitalul din Târgu Neamţ şi cu dr. Oxana Iurcu, medic primar de recuperare medicală din Iaşi.

Ideea înfiinţării centrului „KineMedicine” aparţine unor tineri din zona Târgu Neamţ, specialişti la rândul lor în recuperare medicală. Este vorba despre Ştefăniţă Coşofreţ, licenţiat în Kinetoterapie, cu studii de master în Traumatologie sportivă şi cu o experienţă profesională de peste 3 ani la una dintre cele mai importante clinici de recuperare din Iaşi şi de kinetoterapeutul Irina Veronica Stănică.

Cei doi, obţinând rezultate excelente cu pacienţi de diverse vârste şi cu patologii variate, au luat decizia de a-şi oferi şi acasă ajutorul către persoanele care au nevoie de cunoştinţele, de răbdarea şi dedicarea lor.

„Vă aşteptăm la KineMedicine pentru a fi trataţi competent, cu ajutorul procedurilor potrivite nevoilor şi aşteptărilor dumneavoastră, folosind aparatură performantă. Cu profesionalism şi empatie, vă redăm starea de bine!”, transmit reprezentanţii centrului „KineMedicine”.

Pentru programări sau mai multe informaţii sunaţi la numărul de telefon 0784 027 762 sau scrieţi pe gmail: [email protected]

Centrul KineMedicine se află situat pe str. Ştefan cel Mare, lângă Parcul „Ion Creangă” din centrul oraşului Târgu Neamţ.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *