Accoperișuri luate de vânt la Piatra Neamț, mașini distruse

În noaptea care a trecut vântul a făcut ravagii la Piatra Neamț și a făcut ca cei de la ISU să intervină în mai multe cazuri. Cele mai grave s-au petrecut pe strada Ulmilor, unde elemente de acoperiș au căzut peste două mașini și mai existau părți care erau în pericol de a cădea și la un bloc de pe strada Mihai Eminescu, în zona Plantavorel, unde mai multe mașini au fost lovite de bucăți de acoperiș.

Intervenții asemănătoare au avut loc pe strada Dimitrie Leonida, la un bloc de locuințe unde o parte din acoperiș a căzut în parcare.

Alte distrugeri provocate de vânt:

-copac căzut pe carosabil în municipiul Piatra Neamț, pe strada Iulian Antonescu.

-copac căzut pe carosabil care bloca circulația pe DN 15 B, în comuna Vânători Neamţ.

Delgaz Grid ne-a informat că la ora 06:00, 551 de consumatori din orașul Bicaz și localitățile Secu, Izvorul Alb, și Poiana nu sunt alimentați cu energie electrică. (M.N.)

2 comments

 • AS

  ianuarie 5, 2022 at 8:06 am

  las` că merge și-așa!
  lucrări făcute de mântuială, pe banii locatarilor, la mica înțelegere, cu meseriași de ocazie… în tot orașul sunt zeci de acoperișuri, dacă nu cumva sute, care pot fi luate de vânt. de țigle zburătoare nu mai amintesc, că-s prea mici și nu le observă nimeni.
  blocurile construite în anii 80 (cum sunt cele de pe Petru Rareș sau pe bd. Traian) au acoperișurile praf. mai cade câte-o țiglă, două…
  cine să ce?

  Răspuns

  • Nica Daniela

   ianuarie 5, 2022 at 11:51 am

   Este rezultatul intelegerilor dintre “meseriasi” si presedintii/administratorii asociatiilor de proprietari. Cei din urma se cred zei pe pamant si jumulesc cat pot, locatarii. Daca oamenii si-ar alege reprezentanti seriosi, poate s-ar mai diminua fenomenul.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *