Come-back în politica nemțeană. Mihai Fărcășanu- președinte executiv la partidul lui Dragnea

Filiala nemțeană a partidul sprijinit de Liviu Dragnea, ”Alianța pentru Patrie”, are un președinte executiv cu un trecut tumultuos în politică și nu numai. Mihai Fărcășanu a fost omul în jurul căruia s-a creat filiala Neamț a PP-DD, a ajuns apoi vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț și care în 2014 a suferit o condamnare cu executare într-un proces de evaziune fiscală. În acest moment el face echipă la conducerea filialei nemțene cu Emilia Arcan, fost senator PSD, care a revenit alături de Liviu Dragnea după aventura de la Pro România.

Trebuie spus că în campania electorală din 2012 Mihai Fărcășanu  a făcut o figură interesantă, obținând 28.413 voturi pentru șefia Consiliului Județean, în urma lui Culiță Tărâță și Vasile Pruteanu, rezultat care, coroborat cu votul politic, a permis ca PP-DD să obțină 5 mandate de consilier județean și să emită pretenții la un loc de vicepreședinte.

Mihai Fărcășanu a fost un apropiat al lui Gheorghe Ștefan, fostul primar de Piatra Neamț, lucru care s-a văzut în perioada în care a făcut politică.

Rămâne de văzut în ce măsură noile realități politice dau posibilitatea unui asemenea come-back, mai ales în cadrul unui partid care își face loc cu greu pe scena politică.(V.B.)

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *