HOROSCOP 2022

2022 a debutat frumos, cu Luna Nouă în Capricorn, pe 2 ianuarie. Luna Nouă a primit influențe benefice de la Uranus, astfel că ne putem aștepta la schimbări pozitive, libertate și o capacitate de conștientizare a oamenilor, superioară. Pe 1 ianuarie, Soarele a fost în trigon cu Soarele, un aspect care ne ajută să ne manifestăm unicitatea în mod fluid. Prin mass-media își fac loc diverși astrologi care copiază „programul politic” și caută să descopere astre care îl susțin. Amintim că Uranus de la începutul anului ne ajută să devenim mai deschiși la minte, mai aventuroși, mai progresiști.

Cam tot ce avem nevoie pentru a ne adapta noii orânduiri sociale de pe Pământ. Oamenii vor avea intuiția mai puternică, fapt care se va manifesta și prin străfulgerări de perspicacitate și premoniții ale viitorului. Pe 5-6 ianuarie, Venus și Neptun ne ajută să fim mai relaxați pentru a putea să devenim mai pasionali, mai romantici și senzuali. Oare credem că vremurile grele se depășesc doar cu o atitudine posomorâtă? Relațiile sociale sunt avantajate de către astre. Acesta este un aspect important, deoarece ne ajută să depășim problemele mult mai ușor într-un cadru prietenos, care să ne susțină și pe care să îl susținem la rândul nostru.

Berbec

În prima jumătate a lunii mai din 2022, Berbecii au una dintre cele mai bune perioade pentru dragoste din acest an. Venus este protectorul nativilor în acea perioadă. Berbecii devin mai atrăgători, mai fermecători și mai populari decât de obicei. Cât timp Venus este deasupra Berbecilor, aceștia pot căuta plăcerea în sex, distracție, divertisment. De asemenea, este un moment bun pentru munca creativă, cumpărături și alte chestiuni financiare. De la 1 septembrie și până la sfârșitul anului 2022, Saturn aduce atitudinea practică pe primul plan. Nativii pot primi îndrumări și ajutor de la o persoană importantă, dar pot și ei deveni mentori pentru alții. Aceasta este o perioadă de stabilitate generală și de stres scăzut. Se înregistreze un progres lent, dar constant în ceea ce privește finanțele și investițiile. Accentul cade pe profiturile obținute pe termen lung. Relațiile nativilor pot fi consolidate prin respect reciproc, loialitate și angajament.

Taur

Până la jumătatea lui februarie 2022, Jupiter aduce o perioadă de fericire și optimism pentru Tauri. Aceștia vor constata că lucrurile bune vin mai ușor. Taurii vor fi mai sociabili și se pot aștepta la relații bune cu toată lumea. Interesele și activitățile nativilor se diversifică. Aici sunt incluse studii suplimentare sau călătorii pe distanțe lungi. Taurii își pot mări averea prin investiții, tranzacții de afaceri sau pur și simplu având noroc. Perioada mai-octombrie 2022 are susținerea Eclipsei de Soare din aprilie. Nativii au parte de o explozie de energie, vitalitate și entuziasm. Acesta este momentul perfect pentru noi începuturi. Taurii se vor putea exprima cu mai multă ușurință. Încrederea sporită și inițiativa îi vor ajuta să își atingă obiectivele. Nativii vor face o impresie bună asupra celor care au puterea și influența de a face o mare diferență în viața lor.

Gemeni

În perioada mai-noiembrie 2022, Jupiter oferă Gemenilor oportunități pentru creșterea bogăției și a prosperității. Noile aventuri ale nativilor le vor extinde orizonturile și le vor lărgi viziunea asupra vieții. Aproape 6 luni din 2022 Gemenii vor avea timpul de creștere spirituală și materială. Cu toate acestea, se recomandă nativilor să nu devină prea încrezători sau extravaganți. În perioada mai-iunie, Mercur retrograd poate aduce defecțiuni ale comunicării și tehnologiei, favorizează anxietatea nervoasă, întârzierile și pierderea de obiecte personale. De asemenea, Gemenii își vor aminti de trecut și se vor întâlni cu persoane pe care le uitaseră. Eclipsa de Soare din octombrie produce efecte până prin martie 2023. Oferă impulsul nativilor de a atinge un obiectiv important. Cheia succesului este ca Gemenii să învețe să concentreze asupra unui obiectiv, să nu își mai distribuie energia în mai multe zone ale existenței.

Rac

În perioada aprilie-octombrie 2022, Racii beneficiază de energia, inițiativa și creativitatea oferite de Eclipsa de Soare din aprilie. Puterea și influența personală sporită îi vor ajuta pe Raci la autopromovare și la atingerea obiectivelor. Pentru Raci, orice problemă ar trebui să fie mai ușor de rezolvat. Încrederea și entuziasmul nativilor îi vor impresiona pe ceilalți. Aceasta este o eclipsă bună pentru a începe noi relații și pentru a cere favoruri. În perioada mai-noiembrie 2022, Jupiter deschide/lărgește orizonturile vieții Racilor. Aceștia vor trebui să încerce lucruri noi și mai bune, vor trebui să se distreze mai mult și vor trebui să muncească pentru a câștiga mai mulți bani. Dacă nativii cad în capcana mândriei excesive, a imoralității sau a comportamentului lipsit de etică, anul se poate desfășura sub semnul unui test al credinței. Eclipsa de Soare din octombrie are o influență armonioasă și relaxantă asupra Racilor, cel puțin 6 luni de la producerea ei.

Leu

În perioada aprilie-octombrie 2022, Leii primesc provocări din partea mai multor persoane. Apar și situații care le testează caracterul nativilor. De toate acestea se face „vinovată” Eclipsa de Soare din aprilie. Cât timp durează efectele acestei eclipse solare, autoritatea nativilor poate fi contestată și ei vor fi forțați să își justifice obiectivele. Leii care se află deja pe calea dorită, vor putea realiza progrese doar dacă vor rămâne concentrați la obiectivul principal. Dacă nativii încep să simtă că s-au lovit de un zid de care nu pot trece, înseamnă că este timpul pentru o reevaluare a obiectivelor. În perioada august-septembrie, Venus oferă Leilor cea bună perioadă pentru dragoste din 2022.  Ei se vor simți mai atrăgători, mai fermecători și mai populari decât de obicei. Cea mai bună abordare a vieții în perioada noiembrie 2022-martie 2023 este răbdarea, concentrarea asupra muncii grele și grija de sine. Saturn nu se joacă și nu face compromisuri.

Fecioară

Eclipsa de Soare din aprilie are o influență de 6 luni. Ea oferă armonie și relaxare nativilor din Fecioară. Calmul interior și echilibrul fac din aceasta o eclipsă care ajută nativii la îmbunătățirea relațiilor existente. De asemenea, este ideală pentru ca Fecioarele să înceapă o nouă relație. Este posibil ca nativii să atragă genul potrivit de persoană pentru această etapă din viața lor. Fecioarele au parte și de câștiguri și în viața profesională. Încrederea în forțele proprii îi ajută să facă o impresie bună asupra superiorilor lor. Eclipsa de Soare din aprilie îi ajută pe Fecioare să se bucure de viață. În perioada mai-iunie, Mercur retrograd poate crea dificultăți în comunicare și în funcționarea tehnologiei deținute de nativi. Prima jumătate a lui septembrie este cea mai bună perioadă a anului pentru dragoste. Venus ușurează relațiile amoroase. Nativii devin mai atrăgători, mai fermecători și mai populari decât de obicei.

Balanță

În perioada aprilie-octombrie 2022, Eclipsa de Soare din aprilie le poate transmite nativilor din Balanță sentimente de nesiguranță, anxietate și indecizie. În paralel, energiile eliberate la eclipsă au forța de a materializa o dorință, un obiectiv la care nativii se gândesc. În perioada mai-noiembrie 2022, Jupiter aduce provocări nativilor care doresc să obțină mai mult decât au momentan. Oricum, dorința de a obține mai mult în această perioadă poate afecta relația de dragoste a Balanțelor. Influența Soarelui în 2022 îi ajută pe nativi să rezolve orice problemă mult mai ușor decât o făceau până acum. Încrederea și entuziasmul nativilor îi vor impresiona pe ceilalți. Aceasta este o perioadă bună pentru a începe noi relații și pentru a obține cadouri, favoruri pentru diferite servicii. În perioada septembrie-decembrie 2022, Saturn aduce nativilor realizări și recunoaștere. Acesta ar trebui să fie un moment bun pentru cumpărarea și vânzarea de proprietăți imobiliare sau pentru renovarea locuinței.

Scorpion

Eclipsa de Soare din aprilie crește dorința Scorpionilor de a concura și de a câștiga. Dar un ego exacerbat perturbă calea pe care se află nativii precum și atingerea obiectivelor propuse pentru 2022. Până în martie, Jupiter oferă nativilor încredere în sine. Chiar dacă nativii  simt că au nevoie de o pauză, acum este momentul perfect pentru a face efortul de a merge înainte. Foarte probabil ca oamenii să se opună eforturilor depuse de Scorpioni dacă aceștia devin prea exigenți sau prea siguri de ceea ce pot și fac. Dacă vor simți opoziție, se recomandă nativilor să se dea un pas în spate și să descopere care sunt motivele acestor reacții. În perioada noiembrie 2022-aprilie 2023, Eclipsa de Lună din noiembrie crește dorința Scorpionilor de a realiza lucruri mari și de a reuși. Dar, diferite aspecte ale vieții nativilor s-ar putea să nu fie în armonie cu aceste idei. Cheia succesului este cooperarea și ajungerea la o înțelegere.

Săgetător

Perioada aprilie-octombrie 2022 stă sub semnul Eclipsei de Soare din aprilie. Sentimentele sunt amestecate în această perioadă. De la nesiguranță și anxietate, la încredere deplină și dorința de a realiza cu adevărat ceva. Săgetătorii se simt precum fierul înroșit în foc care apoi este pus în apă pentru a se căli. Între lunile mai-noiembrie 2022, Jupiter oferă nativilor încredere, optimism, și generozitate. Acesta este un moment bun pentru a începe un curs nou, pentru a pleca într-o călătorie pe distanță lungă sau pentru a dezvolta o nouă relație de afaceri. Pentru cei mai mulți dintre Săgetători, mai-noiembrie poate fi utilizată pentru dezvoltare spirituală și materială. În perioada septembrie-decembrie 2022, Saturn dezvoltă nativilor latura practică, serioasă și autodisciplinată. Săgetătorii pot primi îndrumări și ajutor de la o persoană deosebită. Aceasta este o perioadă de stabilitate și cu stres scăzut.

Capricorn 

Eclipsa de Soare din aprilie oferă Capricornilor relaxare și armonie în perioada mai-octombrie. Nativii au parte de calm interior și echilibru. Calități importante pentru ca nativii să își îmbunătățească relațiile existente. De asemenea, este ideal pentru a începe o nouă relație. Este posibil ca nativii să reușească să se împrietenească cu genul de persoană foarte compatibilă cu caracterul și personalitatea lor. Capricornii au parte și de câștiguri financiare sau măcar de recunoaștere pe plan profesional. În perioada mai-noiembrie 2022, Jupiter îi ajută pe nativi să-și lărgească punctul de vedere, să aibă o privire de ansamblu mult mai cuprinzătoare. Acum este momentul pentru ca nativii din Capricorn să încerce lucruri noi, pe care nu le-au mai făcut până acum. Dacă nu sunt atenți, Capriconii pot cădea în capcana mândriei, a imoralității sau a comportamentului lipsit de etică.

Vărsător

În perioada octombrie 2022-aprilie 2023, Vărsătorii sunt ghidați de Eclipsa de Soare din octombrie. Se recomandă nativilor ca în această perioadă, rațiunea și inima să lucreze în echipă. Altfel, pot apărea deraieri de la planul de viață și suferințe. Având în vedere că în 2022 sunt 4 eclipse, 2 de Soare și 2 de Lună, Vărsătorii se pot simți extenuați. Se recomandă să nu ia lucrurile prea personal sau să reacționeze emoțional. În perioada septembrie-decembrie 2022, Saturn oferă mai multe ocazii în care nativii să fie recunoscuți pe plan profesional și individual. Cu cât vor munci mai mult, cu atât această perioadă va fi mai plină de satisfacții. Până pe 3 iunie, Mercur retrograd îngreunează comunicarea nativilor și poate crea defecțiuni minore la aparatura electronică folosită de nativi. În martie, Venus oferă cele mai frumoase momente de tandrețe, dragoste și frumusețe nativilor din Vărsător.

Pești

Eclipsa de Soare din aprilie susține Peștii în activitățile lor pe o perioadă de 6 luni. Nativii au parte de energie, inițiativă și creativitate în orice își propun să realizeze. Puterea și influența personală crescute îi ajută pe nativii din Pești să se autopromoveze și să își atingă obiectivele. Eclipsa de Soare din aprilie îi ajută pe nativi să înceapă noi relații, fie de dragoste, fie de afaceri. În perioada noiembrie 2022-aprilie 2023, Eclipsa de Lună din noiembrie 2022 aduce Peștilor echilibru interior și mulțumire. Nativii vor avea capacitatea de a observa lucrurile din mai multe perspective, ceea ce le va oferi echilibru. De amintit că relațiile intime devin mai plăcute dacă între parteneri există legături emoționale și respect reciproc. Se recomandă Peștilor să aibă încrederea în sine și eficiența de a iniția asociații, parteneriate și activități de grup. Până la jumătatea lui mai, Jupiter oferă credință și încredere în sine.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *