Meniu de Paști pentru puținii pacienți care au rămas internați la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț în perioada sărbătorilor. Cu friptură, ouă roșii, cozonac pentru cei fără regim, cu carne de pui fiartă și legume, plus fructe pentru cei cu restricții.
Porțiile ajung la bolnavi în noile caserole achiziționate, care asigură gramajul corect și înfolierea protectivă, după cum a dat asigurări managerul spitalului județean, Alexandru Filimon care a făcut și o vizită fulger în spital, în Sâmbăta Mare și, după cum a declarat, nu a găsit nereguli. „Totul este în regulă, pacienții – puțini – sunt mulțumiți, personalul e bine. La UPU au avut 97 de pacienți, în media obișnuită. Astăzi, în prima zi de Paști, nu a fost aglomerat. Am fost și pe la bucătărie, nu sunt probleme”.
Cel mai probabil, va fi final de săptămână destul de liniștit pentru spital și pentru UPU, fără prea mulți pacienți care să aibă nevoie de îngrijiri din cauza exceselor alimentare.
C.I.