Nu există imagine mai frumoasă de sărbători decât o masă mare plină de bunătăți în jurul căreia se strâng toți membrii familiei, câțiva prieteni buni și tanti Sofica, vecina rămasă singură. De la strănepoți la bunici cu toții au fețele pline de zâmbete și ochii plini de bucurie, căci de Crăciun cea mai bună rețetă pentru veselie este mâncarea tradițională asezonată cu un vin bun producție proprie sau dintr-o renumită podgorie românească.
Întoarcerea la tradiții nu este niciodată mai firească și mai de dorit decât în timpul sărbătorilor de iarnă. Și aici intervine Fergus care vă pune pe masă tradiția românească în formă pură prin carnea de vită și preparatele realizate după rețete proprii, românești.
Cea mai bună surpriză vine din faptul că toate provin din ferma proprie a societății, situată în Neamț, la Poiana Teiului, prelucrate pe linia de producție proprie, care are încorporată tehnologie de ultimă generație. Iar proprietarii și cei care se ocupă de întreg fluxul tehnologic acordă o grijă deosebită prezentării, educării clienților și calității pe site-ul societății – amănunte aici- care este, printre altele, pe partea de prezentare a produselor și a rețetelor un adevărat îndreptar pentru bucătarii neprofesioniști.
Găsiți aici coșuri special create pentru sărbători, cu reduceri și promoții tentante, pornind de la produse specifice pentru grill și grătar, precum ceafa și burgerul, micii și tomahawkul, la șnițele și porterhouse, dar și preparatele de pus pe masa de Crăciun ca gustări precum sticksurile de vită, salamurile și alte bunătăți. Toate aceste produse sunt realizate prin rețete personalizate din carnea de vită proaspăt tăiată în abatorul propriu provenind din ferma proprie de Black Angus din județul Neamț.
Respect, tradiție și bunăstare
Pentru a vă convinge că aici găsiți cea mai bună carne de vită Black Angus, vă dezvăluim câteva din secretele creșterii acestora în ferma proprie de la Poiana Largului.
Până sunt înțărcate la șase luni, vitele noastre pasc pe pășuni verzi și proaspete pentru cea mai mare parte a vieții lor. Apoi, sunt hrănite cu o dietă sănătoasă din plante și boabe de porumb tocate, fân, lucernă, făină, vitamine și apă proaspătă. Nu folosim niciodată hormoni, aditivi chimici sau antibiotice, cu excepția cazului în care sunt necesare din punct de vedere medical pentru bunăstarea animalelor. Bovinele noastre nu stau pe un singur câmp pe tot parcursul procesului de creștere, ceea ce dă timp terenului să crească din nou și să se regenereze mai repede, iar vitele au la dispoziție mai multă iarbă proaspătă pentru a pășuna.
Când vine vorba de Black Angus, nici-un aspect nu e lăsat la voia întâmplării. Pentru a obține o carne de calitate, cu un grad de marmorare ridicat și o frăgezime aparte, ne asigurăm că fiecare pas din procesul de creștere este făcut corect. Astfel, colaborăm cu un medic nutriționist pentru a crea rețete personalizate cu procentaje prestabilite de plante și boabe de porumb tocate, fân, lucernă, siloz, făină și vitamine. Apoi, introducem zilnic datele rețetelor în calculatorul FNC, care aduce ingredientele din silozuri și prepară rețeta întocmai.
A avea propria fabrică de furaje în cadrul fermei asigură o serie de beneficii, cum ar fi:
- Control 100% asupra rețetelor si hrănii;
- Controlul și siguranța materiilor prime;
- Propria noastră echipă de specialiști în nutriție;
- Personalizare – regim de hrănire adaptat la cerințele nutriționale;
- Controlul costurilor;
- Tehnologie de ultimă generație;
- Flexibilitate, adaptabilitate și testarea rapidă a noilor rețete.
Suntem alături de clienții noștri și cu consiliere și rețete speciale de Crăciun pentru a pune cât mai bine în valoare produsele noastre și a vă fi de folos în toate modurile posibile. Pentru comenzi de minim 1000 de RON transportul este din partea firmei.
————————————
Fergus vă urează
Un Crăciun cât mai gustos alături de familie și prieteni!
——————————————
Angela Croitoru