Acasă Sport Clubul Musashi Ju Jutsu Piatra Neamț a adus trofeul „Cupa României de...

Clubul Musashi Ju Jutsu Piatra Neamț a adus trofeul „Cupa României de Autoaparare 2016” în Neamț

DISTRIBUIȚI

La data de 20 februarie s-a desfășurat în județul Brașov, municipiul Săcele, a VIII-a ediție a Cupei României de Autoapărare. La evenimentul organizat de Clubul Sportiv Shin—Do Brașov sub umbrela World Self Defense Association, au participat sportivi din peste 20 de cluburi din Brașov, Prahova, Covasna, București, Bacău, Cluj, Piatra Neamț, Vaslui, Târgu Mureș, Argeș, Bârlad. Competiția, care se regăsește și în calendarul Federației Române de Arte Marțiale, a fost destinată mai multor categorii de combatanți sportivi: karate, ju jitsu, full contact, autoapărare, kobudo iar între sesiunile de concurs nu au lipsit exercițiile demonstrative.

Orașul nostru a fost reprezentat cu succes la această competiție de Clubul MUSASHI JU JUTSU Piatra Neamț. Rezultatele lotului, format din 47 de sportivi din cadrul clubului nemțean, la cele trei probe de concurs (kobudo, autoapărare, kumite) sunt: 26 medalii aur, 22 medalii argint și 18 medalii bronz. Totodată, pentru rezultatele deosebite obținute de sportivi, clubul MUSASHI JU JUTSU Piatra Neamț a primit din partea organizatorilor trofeul “Cupa Romaniei de Autoaparare 2016”, cel mai important trofeu al competiției brașovene.

Sensei Gabriel Mareș, președintele Clubului MUSASHI JU JUTSU Piatra Neamț, dorește pe această cale să felicite organizatorul și promoterul acestui eveniment sportiv, SENSEI Ilie Nicusor; să felicite sportivii clubului pentru rezultatele excelente obținute și să mulțumească colaboratorilor și mai ales părinților pentru sprijinul dat în toate activitățile clubului.

Această prezentare necesită JavaScript.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns