0233 235.907 office@mesagerulneamt.ro

Director nou la Hidrocentrale Bistrița

pietricica turism

La fel de brusc și discret cum a fost instalată ca director al Sucursalei Hidrocentrale Bistrița, în februarie 2015, așa i s-a și încheiat mandatul Ralucăi Paraschiva Balmuș la începutul acestei săptămâni.

Raluca Balmuș sursa foto: pagina personală Facebook

Raluca Balmuș
sursa foto: pagina personală Facebook

Numirea noului director nu a fost operată pe site-ul Hidroelectrica și nici anunțată printr-un comunicat de presă, dar se cunoaște că este vorba despre Cristina Turlică, fostă șefă a centralei hidroelectrice Poiana Teiului, ceea ce se constituie într-un atu profesional net superior pregătirii și experienței predecesoarei.

https://i1.wp.com/mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2017/04/Banner-web-Tehnoprod-04-2017.jpg?w=960

De altfel, instalarea lui Balmuș a fost aproape exclusiv un capriciu al lui Remus Borza, coordonatorul administratorului judiciar din cele două perioade de insolvență prin care a trecut Hidroelectrica, care a vrut să demonstreze că poate decide promovarea oricui vrea el ca director de sucursală.

Mandatul lui Balmuș s-a caracterizat, după cum afirmă cunoscătorii sistemului, printr-o docilitate dusă la extrem față de conducerea executivă a companiei. Ea a devenit celebră și la nivel național în luna mai 2015, cu o ocazia semnării contractului de retehnologizare a CHE Stejaru, după ce a explicat pentru un post de televiziune cum ”apa coboară prin aspirator și este dusă în canalul de fugă, iar energia electrică are sens invers”.

Mesagerul de Neamț

 

Despre autor
Adresa: str. Baltagului, nr. 6, Piatra Neamt telefon: 0233/235.907 fax: 0333/816.194
  1. Buniceanu Ioniel Reply

    Sa speram ca doamna Cristina n-o sa mai aiba nevoie de sfetnic de taina de la Bacau! Are specialisti tineri la Neamt cu care se poate consulta la nevoie. Cunoaste bine partea tehnica asa ca e pe picioarele ei. Asteptam sa vedem daca va fi aproape de oameni, atatia cati au mai ramas. Prin munca lor se realizeaza ,,profitul imens”.

Scrie comentariu

*