Acasă Actual CSM Roman ca și calificată în turul al II-lea al Cupei EHF!...

CSM Roman ca și calificată în turul al II-lea al Cupei EHF! Nu și purtătoarea de cuvânt!

Vineri, 8 septembrie, echipa de handbal feminin a CSM Roman a susținut primul meci din Cupa EHF, ediția 2017, în compania echipei HZRK Grude, din Bosnia-Hertzegovina.  Prezența echipei romașcane în competiția europeană a fost îndeajuns lăudată pe toate canalele media și on-line de autoritățile publice locale, ca fiind o realizare. Primarul Lucian Micu a invitat primarul localității Grude la Roman și evenimentului i s-a dat importanță.

Drept dovadă, ziariștii au primit, în chiar  ziua meciului, nu unul, ci 3 SMS-uri de la purtătorul de cuvânt al CSM Roman:

Această prezentare necesită JavaScript.

Cu acest prilej nesperat, ziariștii au aflat, cu surprindere, că sunt colegi cu purtătoarea de cuvânt și că GSM i-a făcut acesteia figura și i-a furat SMS-ul din telefon și l-a trimis înainte ca doamna purtătoare să-l finalizeze. Dar s-a văzut că mai bine a făcut, fiindcă așa și-a dat seama și doamna Elena Bălan că încurcase zilele… Și să scrii că ora rămâne aceeași când tu nu ai comunicat de fapt ora e remarcabil pentru un purtător de cuvânt.

Probabil că din aceste bâlbe ziariștii cu talent în ale premoniției au știut dinainte că nu va fi mare lucru cu meciul… Așa a și fost, fiindcă echipa bosniacă (deși câștigătoare a Cupei Bosniei 3 ani consecutiv) este de un nivel atât de scăzut încât în România nu ar juca nici în ligile inferioare. Meciul a fost la totala dispoziție a romașcanelor, care au făcut spectacol, exersând  scheme de efect. Scor final 40 la 15 în favoarea CSM Roman. Sâmbătă, de la ora 17:00, se desfășoară manșa a doua. (D.A.)

Lasă un răspuns