Punguța cu doi bani și Primaria Pietrei

COMUNICAT DE PRESĂ

24.06.2011

In perioada 29.06-05.07.2011, municipiul Piatra Neamt va fi gazda celei de-a IX-a editii a Festivalului Internațional de Film pentru Copii și Tineret ”Punguța cu doi bani”. Organizatorii acestui eveniment sunt  Asociația Culturală ”Vox Artis” si Centrul National al Cinematografiei, in parteneriat cu Primaria municipiului Piatra Neamt.

Festivalul reprezintă o relansare a filmelor din anii 1975-1990, spre modul de percepere și asimilare a actului artistic nealterat, fără violență și limbaj impropriu. La eveniment vor participa personalități de seamă ale filmului românesc. La festivitatea de deschidere vor fi implicați un număr mare de actori, fanfară, car alegoric, caleașcă cu personaje din filmele festivalului, întregind atmosfera de sărbătoare a evenimentului.

Festivalul se adreseaza copiilor de vârstă preșcolară, școlară, tineri și adulți. Vor fi proiectate filme atât în incinta cinematografului ”Dacia”, cât și in cadrul spectacolelor susținute în aer liber.

Serviciul Comunicare și Management Integrat – Primăria Piatra Neamț

 

alegeri locale psd

1 COMENTARIU

  1. daca nu cumva ma insel, artizanul principal al acestei actiuni de inalta tinuta culturala a fost domnul Ionut Cucoara, fostul director al Centrului Carmen Saeculare de care tov. Pruteanu, in stilul sau jegos, a stiut sa se debaraseze ca de o masea stricata. A adus in loc o parasuta pe care o tine in pofida tuturor dovezilor evidente de incompetenta si parvenitism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.