S-a muncit la Locativ Serv

COMUNICAT DE PRESĂ

09.06.2011

“În perioada 02-08.06.2011 Societatea Locativserv SRL a intocmit un contract de vanzare/cumparare. S-au facut somatii la debitori.

Societatea Consiliului Local s-a prezentat in fata instantei de judecata in calitate de creditor/reclamant  la un numar de 13 dosare privind recuperarea creantelor de la debitori in valoare de 63161,72 lei.

Societatea Locativ Serv a asigurat consiliere juridica asociatiilor de proprietari si debitorilor. 4 persoane s-au adresat societatii cu urmatoarele probleme :  o solicitare de la Asociatia 122 de pe Aleea Plaiului privind contorizarea pe verticala,  o sesizare de la asociatia 104 de pe Aleea Rozelor referitoare la vecinii care nu isi declara corect numarul de persoane, 2 nelamuriri privind stornarea penalitatilor conform legii 175/iulie 2010. S-au incheiat un numar de 2 conventii privind contributia la cheltuielile aferente consumurilor de apa rece in cadrul asociatilor de proprietari cu proprietari spatiilor comerciale din cadrul acestora.

S- a reparat o canalizare menajera pe strada Lamaitei, s-a debransat de la apa calda menajera un bloc de pe strada Lamaitei datorita unei defectiuni dintr-o garsoniera aflata la etajul patru si care inunda tot blocul, s-au desfundat canalizarile la blocurile 85 B C-tin Matase si 37 D Grigore Ureche, s-au facut reparatii la sistemul termic al blocului N 4 sc. A, str. Nufarului si s-a cosit iarba in Cartierul Speranta, si la 5 asociatiile de proprietari.

Debitorii care si-au achitat din datorii, in cartierul Speranta, au fost rebransati la apa calda si apa rece.”

Serviciul Comunicare si Management Integrat

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.