Avem rețete gratuite și trimiteri? Da și nu.

Președintele Patronatului Medicilor de Familie, doamna Doina Mihăilă, a declarat în această dimineață că medicii de familie s-au hotărât să semneze contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate.

La câteva ore, un comunicat al Societății Naţionale de Medicina Familiei/Medicină Generală şi Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie, semnat de preşedinţii celor două organizaţii profesionale, Rodica Tănăsescu şi Doina Mihăilă nuanțează anunțul inițial:

În niciun caz nu s-a pus problema semnării contractelor. S-a pus problema să ne manifestăm disponibilitatea de a facilita procesul de contractare după încheierea protestului, în sensul de a depune dosarele fără cererea de contractare sau cu cererea nesemnată, pentru a evita aglomeraţia de la casele de asigurări.”

Cert este că sunt deja “spărgători de grevă” care au semnat deja contractele așa că sunt șanse de deblocare a situației, mai ales dacă privim anunțul medicilor de familie ca pe un pas înapoi. Așteptăm cu interes comunicatul Ministerului Sănătății și Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

alegeri locale psd

1 COMENTARIU

  1. A dracului tara in care traim . Ca sa conduci un tractor ai nevoie de test psihologic ( carnet de conducere ) , ca sa devii paznic de noapte la o hala cu gaini ai nevoie de un test psihologic ( aviz de paza ) dar ca sa devii ministru si sa faci tu cu sanatatea si cu viata oamenilor ce te taie capul si ce simti tu in urina nu e nevoie de nici un test ca sa vezi daca esti intreg la cap .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.