Rezultatele la Bacalaureat 2011

S-au afișat deja primele rezultate la examenul de bacalaureat 2011. Pentru a consulta listele, accesați site-ul de mai jos:

http://bacalaureat.edu.ro/2011/rapoarte/index.html

Dacă nu găsiti deocamdată notele trecute, încercați din nou cât de curând pentru că procesul de centralizare a notelor este în desfășurare.

adolescenteen news

2 COMENTARII

 1. Subiectele la BAC nu au fost mai grele decat dele din anii anteriori… anul acesta nu s-a mai putut copia. Asta este motivul principal al rezultatelor slabe. In 1997, cand am dat BAC-ul, se copia ca la mai ceva ca la Xerox. Si eu am copiat, recunosc. Probabil aceleasi ar fi fost si atunci rezultatele daca era mai mare exigent.
  Am vazut cretinoizi din opozitie care zbierau pe la realitati si antene despre cat de vinovat este ministrul pentru rezultatele de anul asta si despre faptul ca miscorarea salariilor profesorilor cu 15% a cauzat dezastrul de anul asta. Eu provin dintr-o familie de cadre didactice si va asigur ca parintii mei nu au predate material cu 15% mai putin. Si asta e valabil, cred, pentru toti profesorii.
  Realitatea este aceea pe care o vedem. Este cruda, dar asta e adevarul. Elevi slab pregatiti. Foarte slab pregatiti. Atat timp cat la facultate se intra prin metoda concursului de dosare, nu exista interes prea mare pentru cei care termina liceele. Vine cel de la Borca, cu 9.60 si-l depaseste in punctaj pe cel de la Rares.
  Cat priveste slaba pregatire a elevilor, nu sunt de vina nici ministerul, nici profesorii si, in anumite conditii, nici parintii.
  Drept exemplu…acum doua luni m-am oprit sa beau o cafea la 10 dimineata undeva pe langa Petrodava (la Bacardi mai exact). Cafeneaua era plina ochi cu elevi de liceu…politia daca intervine e abuz, daca sunt eliminati sau exmatriculati este din nou abuz, daca sunt lasati in pace..e vina sistemului.
  Asadar…hai sa nu mai ascundem gunoiul sub pres si sa recunoastem ca asta e nivelul la care ne aflam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.