Pruteanu mai pierde un consilier

Mona Bocancea, consilier al preşedintelui Vasile Pruteanu şi-a întrerupt relaţiile de muncă cu instituţia care conduce destinele judeţului . Putem spune că blestemul asupra preşedintelui Pruteanu în privinţa consilierilor , oameni care ar trebui să-i fie colaboratori apropiaţi, continua. Au plecat o grămada, fiecare din motive personale şi de fiecare dată amiabil pentru spectatorii neutri, dar, în realitate, cu scandal. Unii nu au fost mulîumiţi de contractele livrate, alţii, de poziţia socială obţinută, alţii că nu mai suportau prostia din zonă, unii la ordin. Cert este că Mona Bocancea, persoană cu merite în partid, la care se apelează mai ales cînd e ceva de organizat ( evenimente, alegeri etc) deranja prin ceea ce putea face, prin ceea ce ştie şi prin faptul că e greu încadrabilă într-o gaşcă din partid.

3 comments

 • Irinel

  august 27, 2011 at 9:31 pm

  Uuups; insemna k se duce dreak sandramaua lui Pruty daca il paraseste Mony Bocancea ha ha hahahaha… Unde o sa mai gaseaska seful de la cejeu asa ‘persoana cu merite’? Nici Casa de Pensii parka nu mai functioneaza ca atunci cand o conducea Mony…

  Răspuns

 • Gogu

  august 29, 2011 at 9:59 am

  Celebra impostoare si amanta de serviciu, mare manuitoare de microfon, Dana Maxim, cand il tradeaza pe Pruty? Astept cu nerabdare momentul.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *