DNA – ul în curtea lui Pruteanu

pietricica turism

Vasile Pruteanu a făcut primul pas în colaborarea cu Direcţia Naţională Anticorupţie. El a răspuns promt la solicitarea instituţiei care asigură lupta împotriva corupţiei şi propune în şedinţa de Consiliu Judeţean din 30 septembrie “ Asocierea Judeţului Neamţ cu Direcţia Generală Anticorupţie – Ministerul Administraţiei şi Internelor, pentru realizarea unei acţiuni de interes public judeţean”.  Expunerea de motive este interesantă:  “Prin adresa nr. 311295/2011, Direcția Generală Anticorupție-Ministerul Administrației și Internelor prin Biroul Județean Anticorupție Neamț, solicită asocierea cu Județul Neamț în vederea stabilirii modalităților de promovare, prin intermediul Consiliului Județean Neamț, a activităților de prevenire și combatere a corupției, precum și informarea personalului structurilor subordonate în vederea prevenirii săvârșirii faptelor de corupție.
Având în vedere aceste aspecte, propun ca suma maximă ce poate fi utilizată din bugetul județean pe anul în curs pentru tipărirea de afișe, pliante și alte materiale de promovare care vor conține machete de prezentare a activității de prevenire și combatere a corupției de către Ministerul Administrației și Internelor prin Direcția Generală Anticorupție, precum și mesaje anticorupție, să fie de 2.000 lei.”

Subscriem la cererea DNA-ului şi facem şi nişte propuneri care ar trebui mediatizate în broşurile cu pricina: afacerile familiei Pruteanu, afacerile familiei Pruteanu- Dan Luca- Ignatovici, afacerile din curtea doamnei Cristina Păvăluţă, licitaţiile din respectiva curte şi, la cerere, putem face trimiteri precise. Apreciem primul pas făcut pentru colaborarea dintre preşedintele Consiliului Judeşean şi DNA.  Important este începutul, restul vine de la sine, mai ales că materie primă pentru DNA este gîrlă, problema este că şi la DNA se merge pe rude, de multe ori. Cineva făcea o anagramă a numelui DNA şi făcea pariu că atîta timp cît în Neamţ se poate citi DAN, lui Pruteanu nu i se va întîmpla nimic. Dan Luca ştie de ce!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.