PSD Neamț dat în leasing, zice Dragnea

Ședința de Comitet executiv de la PSD Neamț s-a încheiat cu o concluzie : coada domnului senator Chelaru a rămas între picioare. Artileria grea venită de la capitală, cu Liviu Dragnea în frunte și cu Gabi Bejenariu la spate, nu a găsit ceea ce raportase la centru onorabilul senator.

Înainte de ședință a avut loc o discuție tete a tete între Dragnea și Antochi în care i s-a cerut demisia junelui președinte nemțean. Primul cuvînt l-a luat primarul de la Bozieni, care s-a arâtat dezamăgit de lipsa la apel a lui Victor Ponta, plecat pe undeva prin Anglia, care a pus punctul pe i-ul dureros: cum a fost vîndută candidatura la consiliul județean, cînd PSD-ul are majoritatea primarilor, 35 față de 7 ai peneliștilor. Dragnea a spus că nu s-a vîndut nimic, a făcut trimitere la o discuție între Ponta și Munteanu cu privire la candidatura ultimului de aici a început show-ul Ioan Munteanu. Primarii au dat recital, 90 la % din timpul discuțiilor de peste 4 ore s-a învîrtit în jurul subiectului de ce a plecat, de ce nu vine, cînd vine, cine nu vrea să vine, candidează sau nu IOAN MUNTEANU. Nu s-a pronuțat nimeni, nici în glumă despre o candidatură a lui Ioan Chelaru, că oamenii se gîndeau la o candidatură serioasă. S-a ajuns inevitabil și la discuțiile privitoare la pierderea colegiului 6. Dragnea a aflat că s-a mințit cu privire la campanie: Liviu Harbuz a făcut ce a vrut, a schimbat oamenii din secțiile de vot , ori laBucurești nu se știa asta. Evident, la București nu se știa nici de trădarea lui Chelaru față de Harbuz și de dorința acestuia de a pierde alegerile și a ajunge în postura de salvator al organizației.

Concluzia lui Dragnea: toată lumea îi vrea înapoi pe Munteanu și pe Tărîță, mai puțin Chelaru, să rămînă Alin, că partidul este dat în leasing acum, că se face terapie de grup de 4 ore, dar medicamentul nu îl are el, rămîne să discute cu Victor. Surpriza serii: nimeni nu vrea postul lui Alin, că partidul e în rahat. Singurul care pare tentat și aplecat spre rahatul pesedeului nemțean a fost Chelaru. Zicerea serii: ” Am înţeles că pentru dumneavoastră Munteanu este Moise”!

Concluzia lui Chelaru: Alin e moale( ioi!), trebuie un lider puternic și impunător. El nu poate ajuta cu bani primarii că are funcții înalte, dar în opoziție. Înțelegem de ce Alin e moale.

Candidatura lui Arsene: o poveste, a recunoscut chiar Chelaru, că acesta nu are nici o șansă.

Discuțiile cu Pruteanu: Munteanu nu a venit înapoi în PSD pentru că Chelaru a negociat în paralel cu Pruteanu!!! Nu o dată, de două ori!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.