Punct final Hard Enduro Piatra Neamţ 2011. Aşteptăm ediţia 2012

pietricica turism

Festivitatea de premiere de duminică după-amiază a marcat încheierea concursului moto organizat începînd de vineri la Piatra Neamţ. Un public neaşteptat de cald şi numeros a fost alături, la ştrand, de vedetele unui sport dur, a cărui caravană a poposit la noi în premieră. Creierul acestei acţiuni reuşite se numeşte Decebal Draghiş (vezi foto), un bucureştean aproape bolnav de modestie şi generozitate, care ne-a spus că vor urma multe alte ediţii de enduro la Piatra.

Podiumul final, după două probe:

Clasa Experţi (s-au clasat 19 concurenţi)

  1. Benoît Fortunato (Franţa)
  2. Ervin Kovacs
  3. Cristian Paul Harpa

Clasa Hobby (s-au clasat 43 de concurenţi)

  1. Mirel Pandrea
  2. Jozsa Norbert Levente
  3. Ovidiu Pavel

Două premii speciale au fost cîştigate de Iulia Conciu (cea mai tînără concurentă, 12 ani) şi Adriana Neaga (cea mai valoroasă concurentă, dar neclasată la final).

Pînă la povestea pe care o veţi descoperi joi, în paginele Mesagerului, cîteva amănunte care au dat culoare, valoare şi savoare:

–         Francezul Benoît Fortunato este rider de top mondial.

–         Deveanul Cristi Harpa „Pictorul” a fost favoritul nostru la Experţi, în timp ce la Hobby am mizat clujeanul Timotei „Timi” Giurgi (doar locul 18 la final).

–         Cel mai popular motociclist al competiţiei n-a concurat, dar a reuşit duminică să treacă de două ori linia de sosire spre surprinderea oficialilor. Nu putea fi altul decît un pietrean. E cunoscut de mulţi pentru aptitudinile de jucător de tenis, schior, motociclist şi… şef la PARKING.

(Viorel COSMA)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.