ISU Neamț la DNA. Prin șefi.

Conferinţa de presă de astăzi, 19 octombrie 2011, a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamț trebuia să fie una liniștită, în care, pe bază de statistici, trebuia reliefată activitatea instituției pe trimestrul III a acestui an. Statisticile au rezistat pînă în momentul întrebărilor presei, dornică să știe dacă după colonelul Gheorghe Alexandrescu, plimbat pe la DNA, urmează prim-adjunctul Ionel Pîrvu. El pentru o presupusă luare de mită.

“Oficial, noi nu am avem la nivelul unităţii o informare precum că s-ar afla pe rol aceste dosare. Ni s-au cerut acte, într-adevăr, s-au cerut documente şi martori pentru audiere. De aici, am ajuns la concluzia că sînt în lucru nişte dosare la DNA şi la Parchetul de la Iaşi. Din citaţiile care au venit pentru martori, la Parchetul Militar Iaşi sînt cel puţin două dosare Eu, personal, am primit o singură citaţie la DNA Bacău, la care m-am prezentat şi am răspuns întrebărilor de acolo. Am fost chemat în calitate de făptuitor pentru luare de mită. Nu ştiu alte detalii. Eu n-am fost chemat la Iaşi, nici măcar în calitate de martor. Am fost chemat doar la Bacău. Am fost supus la un interogatoriu la care am răspuns şi atîta tot“, a spus Pîrvu.

Prim adjunctul nu ştie dacă a fost acuzat de cineva din interiorul instituţiei sau din afară. Recomandăm să aştepte un timp, să intre dosarul pe un făgaş normal (!), şi după, va da mai multe detalii.

1 COMENTARIU

  1. Hai ca abia astept sa vad cum se termina dosarele astea. Mai ales ca amandoi se lauda ca au pile si au “rezolvat” problema. dar ceea ce se stie de ani de zile nu au cum sa “rezolve”. Cu portbagajul plin ieseai bine la orice control. hai sa servim patria!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.