Fostul comandant Șoric, avocat de nota 4,34

Aurelian Vasea Șoric, fost comandant al IPJ Neamț pînă în luna ianuarie, cînd a fost destituit în urma scandalului național declanșat de asasinarea lui Gheorghiță Mararu, la Piatra Neamț, pe 14 noiembrie 2010, și-a încercat norocul și competențele la examenul de admitere în avocatură. După cum aflăm  aici , în ediția on-line de Iași a cotidianului Adevărul, fostul polițist de tristă amintire a obținut la finalul concursului media 4,34. Notele obținute au fost următoarele: 4,13 la Drept Civil; 2,33 la Drept Procesual Civil; 6,00 la Drept Penal; 5,25 la Drept Procesual Penal; 4,00 la Organizarea și exercitarea profesiei de avocat. De reținut că toți cei 16 candidați la avocatură, participanți la examenul organizat  luna trecută de Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților pentru admiterea în Baroul  Iași, au căzut “cu brio”.

Pînă la o altă tentativă, admiratorul cămătarilor se consolează public și profesional din exercitarea profesiei de jurist care nu este condiționată de promovarea unor examene suplimentare. (Mesagerul de Neamț)

One comment

  • Viorel

    noiembrie 6, 2011 at 7:33 pm

    Mai ţineţi minte vremurile cînd toţi miliţienii, securiştii şi lucrătorii din cooperaţie cît de cît orientaţi făceau rost legal de o diplomă de jurist?… Nu s-a schimbat absolut nimic. În privinţa lui Vasilică ăsta, nu m-ar mira defel să-l văd admis la institutul care fabrică magistraţi. Şoric – procuror DIICOT ar suna cum nu se poate mai bine.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *