Sport flash

pietricica turism

  MECI SCURT CU SIBIUL

 Unic Piatra Neamț și-a consolidat poziția a doua în clasamentul Diviziei A1 feminine de volei, după ce a învins-o cu 3-0 (25-17, 25-23, 25-17) pe CSM Sibiu. Jocul a început în nota de dominare a Unicului, care a dat tonul la șlagărul victoriei, cum se spune, în sala Polivalentă din Piatra Neamț. Antrenorii Mihaela Voivod și Marian Ionescu au titularizat-o pe postul de libero pe Sorina Buz pentru a se asigura că nu vor tremura la preluarea din serviciu. În setul doi, însă, pietrencele și-au făcut singure viața grea, cînd au condus cu 15-10. În loc să mențină ritmul susținut pînă la victorie, s-au relaxat prematur și au trăit periculos pînă aproape de finalul setului. Președintele Vasile Ouatu a coborît nervos din tribuna oficială și la 23-22 pentru CSM Sibiu a părăsit sala enervat. Cînd a revenit, Unicul cîștigase deja trei puncte consecutive, iar Vasile Ouatu  s-a informat de la spectatori cum au decurs ostilitățile.

Unic încheie anul sîmbăta viitoare, într-un joc pe viață și pe moarte, în deplasare, cu Dinamo București. Pietrencele vor petrece sărbătorile în cantonamentul de la Vaduri, deoarece pe 6 ianuarie 2012 vor juca manșa tur din optimile Cupei Challenge, în Elveția, cu Franches Montagnes.  

  Pandurii Tîrgu Jiu – Ceahlăul: 1-1 (1-1)         

  Ceahlăul încheie anul 2011 cu un egal, scor 1-1, în deplasare, la Pandurii Tîrgu Jiu, într-un meci care a contat pentru prima etapă a returului. Golul pietrenilor l-a marcat Bădescu, în minutul 42, după ce pietreanul Maxim deschisese scorul pentru gazde în minutul 21. Cele mai mari ocazii de gol le-au ratat pietrenii prin Gafița și Achim, care, în repriza secundă, pe contraatac, nu au reușit să înscrie, deși se aflau doar cu portarul Mingote față în față. De partea cealaltă, portarul Villadsen, după ce a greșit la golul gorjenilor, a avut cîteva intervenții de efect la Cardoso, Batin, Chericheș, ori Lemnaru, menținînd-o pe Ceahlăul în viață. Pandurii, socotită revelația turului a înregistrat, astfel, primul semieșec pe teren propriu din 2011, iar Ceahlăul a marcat primul gol la Tîrgu Jiu din istoria meciurilor directe cu formația gorjeană.

   Echipele de start:

Pandurii: Mingote – Rusu, Viera, Chiricheş, Vlad – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Maxim, Batin, Cardoso

Rezerve: Lazar, Rada, Tătaru, Cristea, Brata, Grigoraş, Lemnaru

Ceahlăul: Villadsen – Ţepeş, Cazan, Forminte, Barna – Achim, Monroy- Bădescu, Onciu, Stana – Gafiţa

Rezerve: Jovic, Marc, Nohai, Pavel, Dumitraş, Figueira, Chitoşcă

 Cristi Soroceanu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.