După ”Carmen Saeculare”, trimitem audit și la Spital!

pietricica turism

La propunerea consilierului județean Neculai Stan, Spitalul Județean Neamț va fi călcat controlat pe bază de audit. Domnul Stan a făcut propunerea aceasta colegilor, după ce a citit prin presă (a se citi Mesagerul) cîte ceva din încrengăturile și gheșefturile care se fac pe bani publici la cea mai mare unitate spitalicească din județ. Colegii săi de masă au achiesat, așa că pică echipa de control.

Este a doua instituție din ograda Consiliului Județean la care se duce auditul, după Centrul ”Carmen Saeculare”, unde decizia de verificări tematice și amănunțite s-a luat tot ca urmare a celor semnalate de noi. Nu ne lăudăm, doar constatăm. Ne vom lăuda după ce vedem rapoartele de constatare și după ce acestea vor produce și efecte.

D.O.

3 COMENTARII

  1. Credeţi, cumva, că la Carmen Saeculare vor găsi ceva ? Mai ales că acolo e abonată la bani şi verişoara mult protejată a prefectului ? Cine ştie ce rudişoare favorite, mai găsim şi la spital…, asta dacă scotocim bine.

  2. Ar fi culmea ca auditu la spital sa gaseasca devize platite de aiurea de catre MANAGERII PORTOCALII PUSI D EPRUTEANU,CATRE FIRMELE LUI PINTILIE ,IOVOAIA,STOICA SAU ALTI RAHATI PORTOCALII TOT LA COMANDA LUI PRUTEANU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.